079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

De zoektocht naar de ideale trouwlocatie

Stress bij zoektocht naar trouwlocatie

De zoektocht naar de ideale trouwlocatie is een hele klus, zo blijkt uit het Nationaal Trouwonderzoek. Eén op de acht bruidsparen ondervindt veel stress bij het zoeken naar de perfecte locatie. Meer dan 1.000 bruidsparen zoeken daarom naar hun ideale trouw- en feestlocatie tijdens de open dagen van locaties.

Trouwlocatie bekijken

Wij hebben in 2B-Home ook regelmatig open dagen en open avonden gepland staan. Open dagen om eens lekker vrijblijvend de locatie te komen bekijken wanneer deze spik en span is, en wanneer er geen andere activiteiten zijn waardoor je toch weer een ander beeld krijgt van onze mooie feestzalen. Dit betekent overigens niet dat je niet op andere momenten welkom bent. Integendeel! Een aanstaand bruidspaar (en ook alle andere gasten) is altijd welkom vinden wij!!

Op de open dagen en avonden kunnen bruidsparen echter zonder afspraak en helemaal vrijblijvend een kijkje nemen op onze trouwlocatie en zorgen wij voor een kopje koffie of thee en een informatief gesprek met mogelijk goed advies, wanneer je echt nog niet weet hoe je het programma er uit moet gaan laten zien.

Ja, ik wil! Maar waar?

Een romantisch landhuis, een hip strandpaviljoen of toch een intiem klooster? Het organiseren van een bruiloft is een hele klus. Een bruidspaar is zich gemiddeld negen maanden lang aan het voorbereiden op die ene grote dag.

Het grootste gedeelte van het budget wordt uitgegeven aan de trouwlocatie en het vinden van deze perfecte locatie zorgt bij één op de acht bruidsparen dan ook voor veel stress. Zij bezoeken gemiddeld drie tot vier locaties voordat zij een uiteindelijke beslissing durven te nemen. De doorslaggevende factor voor de keuze van een trouwlocatie is een juiste sfeer en uitstraling (84%) gevolgd door een goede ligging en omgeving (57%) en de prijs (37%). De nummer één trouwlocatie voor de meeste bruidsparen is een romantisch landhuis of kasteel. 2B-Home is geen kasteel, maar wel prachtig gelegen in het Vernedepark, heeft een sfeervol buitenterras, en zulke prachtige zalen en strakke inrichting met hippe kleuren, dat dit toch zeer hoog scoort bij veel bruidsparen. Het vertrouwen in de service en uitvoering staat tenslotte bovenaan. Iets wat we bij 2B-Home ontzettend goed kunnen….

Ja, ik wil… bij trouwlocatie 2B-Home!

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact