info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Zaal Vesta huren bij 2B-Home Zoetermeer

Zaalverhuur

De mogelijkheden in zaal Vesta

  • Lunches & diners tot 80 personen
  • Borrels en recepties tot 120 personen
  • Bedrijfsfeest tot 120 personen
  • Presentaties in theateropstelling tot 125 personen (*)
  • Presentaties in cabaretopstelling tot 100 personen.
  • Vergaderingen of trainingen in U-vorm opstelling tot 24 personen
  • Vergaderingen of trainingen in carré opstelling tot 28 personen

(*) e.e.a. afhankelijk van de benodige audio-visuele apparatuur uiteraard

Kosten zaal Vesta huren (*)

Vergaderen:

1 dagdeel: € 187,50 (excl. btw)
2 dagdelen: € 274,50 (excl. btw)
3 dagdelen: € 297,50 (excl. btw)

Eén dagdeel is van 08.00 uur t/m 12.00 uur, van 13.00 uur t/m 18.00 uur of van 19.00 uur t/m 24.00 uur. Voor alle vergader arrangementen geldt dat deze reeds inclusief zaalhuur zijn.

Vraag hier een offerte op maat aan

Een goedkope zaal huren met een luxe uitstraling!

De zaal Vesta is één van onze grote zalen. De zaal is 155 m2 groot en kan middels de verschuifbare wanden groter gemaakt worden tot 615 m2. De zaal kan worden gehuurd als ruimte voor een congres, training of evenement maar is ook zeer geliefd voor recepties en themafeesten.

"De zaal is geliefd voor zakelijkelijke doeleinden en feesten."

GROTE ZAAL voor zakelijke doeleinden

De ruime zaal is zeer geschikt voor grote gezelschappen en is als congreslocatie of evenementenlocatie perfect in te richten. Dit vanwege de mooie vierkante oppervlakte en de prachtig centraal geplaatste projectiemogelijkheid. Dankzij de rustige ligging van de zaal aan de rechterzijde van ons pand, is de zaal ideaal voor examens of trainingen.

Ruimte tot 300 personen

Door de zaal Vesta te koppelen met de zaal Aphrodite en de zaal Hestia ontstaat er een functioneel grote zaal voor beurzen, themafeesten, buffetten en conferenties tot 300 personen. Alle zalen zijn middels verschuifbare geluidsdichte wanden aan elkaar te koppelen en dus te vergroten naar keuze. U kunt een grote zaal uitbreiden met 25 m2 extra voor € 57,50 excl. 21% BTW per dagdeel.


"Vesta was de Romeinse godin van het haardvuur, van de huiselijke haard en (vandaar afgeleid) ook van de eendracht en de veiligheid in de staat. Zij werd achteraf vereenzelvigd met de Griekse Hestia. In feite is Vesta het haardvuur zelf, en vandaar was zij ook godin van het huiselijke welzijn. Samen met de Penates, de goddelijke 'beschermers van de voorraadkamers', moest zij waken over de Romeinse families afzonderlijk én over de Staat als overkoepelende familie. Ze zag toe op de voorbereidingen van de maaltijd."


Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact