079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Wat anderen zeggen over 2B-Home Zoetermeer

Feest familie Lut: ouders 70 jaar getrouwd!

"Wij waren heel tevreden over de ontvangst en de service die jullie verleenden. Daardoor werd het een prachtig feest voor mijn ouders. Ze waren al 70 jaar getrouwd en vonden dat toch een heel goede reden voor een feest! De bediening was uitstekend! We zullen dit Event Centre zeker bij anderen aanbevelen."

Marné


Hennafeest

Het was voor mij een onvergetelijke dag. Ik heb genoten van de warme sfeer die de zaal uitstraalt! Het was echt een heel mooie zaal voor mijn hennafeest. Bedankt dat jullie alle decoratie zo mooi hebben klaargezet en aangekleed. Ook de verlichting was heel romantisch. Voor mijn hennafeest wilde ik alleen vrouwen in de bediening en jullie hebben ook aan dat verzoek gehoor gegeven. Heel fijn was dat. Bedankt voor de liefdevolle woorden en nog een vrolijk pasen!

Berna Yilmaz-Karaca - Alphen a/d Rijn


Vergaderen bij 2B-Home

"Alles is zeker naar wens geweest! Onze directeur was ook erg te spreken over de locatie, de zaal en de verzorging. Mooie en rustige vergaderzaal, aardige en zeer welwillende bediening. Fijn dat er flexibel werd omgegeaan met onze wensen om te borrelen na afloop van de vergadering!"

Ingrid - Zoetermeer


Najaarsdrive bridge

"Gisteren heb ik deelgenomen aan jullie fantastisch georganiseerde bridgedag! Het was een erg leuke drive. Goed georganiseerd, lekkere sfeer, heerlijke lunch! Ik wil graag op de hoogte blijven van dit soort drives, we hebben het erg leuk gevonden! We hebben veel gelachen en lekker gespeeld."

Zoetermeer


Familiereünie voor de Familie Schel 

"Het was weer erg geslaagd! Jullie hebben zulke gezellige zalen en het was leuk om iedereen weer te ontmoeten. De bediening was goed en de hapjes weer heerlijk! Het was allemaal weer helemaal naar wens! We hebben een fantastische middag gehad!"

Tonny - Zoetermeer


Eline Weijer 75e verjaardagsfeest

"Afgelopen weekend hebben wij mijn 75-jarige verjaardagsfeest bij jullie gevierd. Wat een leuke zaal voor een verjaardagsfeest! Wij hebben met ons allen heel erg genoten ook de gasten vonden het een mooie zaal. De zaal was mooi aangekleed en de kleuren van de lampen en de decoraties naar mijn smaak aangepast. Alles is naar wens verlopen voor herhaling vatbaar."

Eline Weijer - Zoetermeer


Bruidspaar Robert & Mojgon

''Wij zijn hier in augustus getrouwd. Ik kan mij geen betere locatie, service enz. voorstellen. Alles was bespreekbaar, de communicatie verliep super goed. Een aantal weken voor ons trouwen hadden we een laatste gesprek waarbij we alles nog eens doorliepen. Alles was tot in de puntjes verzorgd en het personeel (we hadden ook personeel ingehuurd voor oa de taartservice) was professioneel, behulpzaam en heel vriendelijk. Kortom, ik zou 2B-Home zeker aanbevelen. Ik wil de medewerkers bedanken voor hun bijdrage aan onze fantastische trouwdag!"

Robert & Mojgon - Zoetermeer


Eerste verjaardag zoontje Abrar

''Wij hebben heel erg genoten van dit goed georganiseerde verjaardagsfeest. Wij zijn erg tevreden over de bediening. Top geregeld!"

Abrar - Zoetermeer


Surpriseparty familie Settels

''Wij, maar belangrijker nog; mijn vader, heeft een fantastische avond gehad! Goede service, niet zuinig met de drank en de hapjes. Ik zou jullie (locatie) zeker aanbevelen aan wie er dan ook een locatie zoekt in Zoetermeer."

Valery Settels - Zoetermeer


Afscheidsdiner condoleance professor Natarajan

''Het was een goed verzorgde avond. De bediening was uitstekend en de sfeer was precies goed. Dank voor de goede zorgen!"

Suman Natarajan - Zoetermeer


Bruidspaar Joke en Karel

''Bedankt voor de fijne dag, het was zo perfect. Wij horen van iedereen goede berichten. Alles was top.''

Joke en Karel - Den Haag


Verjaardagsfeest Jeroen 60 jaar

''Wij hebben erg genoten van de avond bij 2B-Home. Ook van de gasten hebben we alleen maar lovende reacties gekregen over de locatie en de service. Hartelijk dank voor de goede zorgen, wij zullen jullie zeker aanbevelen aan anderen.''

Anita en Jeroen - Zoetermeer


Bedrijfsuitje Verkeersschool van Buuren

''Het was erg gezellig en het spel was goed georganiseerd! Verzorging was erg goed en attent. Algehele ervaring positief.''

Verkeersschool van Buuren


Bedrijfsfeest Webhelp

''Een top avond op een bekende locatie welke ons toch weer wist te verrassen! De aankleding was gepast en de DJ viel bij iedereen in de smaak. Ook de verlichting in de zaal en de entree met vuurkorf zorgden voor een echte entree! Kortom een echt feestje!''

Webhelp - Zoetermeer


Bruidspaar Monique en Wesley

''Wij hebben een super leuke dag gehad. De ontvangst was net een droom. Over de rode loper met alle gasten buiten die ons aan het opwachten waren. Daarna in de trouwzaal met het mooie romantische prieel getrouwd. Het diner was heerlijk en de bruidstafels waren zo mooi gedekt. Voor ons was het een sprookjesbruiloft waar we nog lang over doorpraten! Nogmaals bedankt, ook aan jullie lieve bediening!''

Monique en Wesley - Zoetermeer


Bruidspaar Ferry en Ilse

''Wij hebben echt genoten van onze trouwdag in 2B-Home! Echt aan alles was gedacht en alles was tot in de puntjes geregeld! De bediening was heel attent en de hapjes waren geweldig. Leuk ook dat voor de kinderen een nanny was geregeld en dat er een hele leuke kinderruimte was waar ze konden kleuren en knutselen. Ideaal ook voor de ouders ;-)! Het trouwfeest was echt geweldig! Een knalfeest met een leuke dj die echt iedereen op de dansvloer kreeg! Nogmaals bedankt en wie weet over 12 ½ jaar weer…''

Ferry en Ilse - Den Haag


Verjaardagsfeest moeder Firoza

''Het feest was fantastisch, we hebben heel veel complimenten gekregen over de zaal, de band en het eten. Mijn moeder heeft ook ontzettend genoten en onze gasten hebben zich prima vermaakt. Mochten wij in de toekomst weer een feestzaal nodig hebben, dan zal ik zeker weer contact met jullie opnemen.''

Firoza S. - Zoetermeer


Bruidspaar Hanan en Hayron

''Wat hebben we genoten op onze trouwdag. Alles was precies zoals wij het voor ogen hadden en waar wij op hadden gehoopt. We hebben er allemaal van genoten en onze gasten hebben goede dingen over 2B-Home na te vertellen. Nogmaals bedankt en mochten we in de toekomst op zoek zijn naar een feestlocatie, dan weten wij jullie te vinden!''

Hanan en Hayron - Zoetermeer


Bruidspaar Marianne & Gerard

"We waren heel erg tevreden. Alles verliep naar wens. Wat hebben we genoten en de muziek en het eten, heel veel dank daarvoor. Wij zullen jullie zeker bij andere aanbevelen!"

Marianne & Gerard - Den Haag


Gooische Prijzenshow

"Bedankt voor de goede zorgen, het was perfect geregeld. Wij hebben een super avond gehad."

Mariska Mulder - Zoetermeer


Cursuslocatie

"De lunch was prima verzorgd; ik heb heerlijk gegeten. Fijn dat deze locatie extra zijn best doet voor veganisten. Dat is helemaal top!"

Janine de G. - Zoetermeer


Saarfeest Karin

"Wij hebben een fantastisch Saarfeest gehad! Een pluim voor de bediening deze avond!"

Karin en Guus - Zoetermeer


Bruidspaar Faber - 50 jaar getrouwd

"Het feest was geweldig! Het eten was heerlijk en wat was de feestzaal mooi aangekleed. Het was heel sfeervol en de bediening was, zoals altijd bij jullie, weer heel erg goed. Dank hiervoor!"

M. Faber - Zoetermeer


Verjaardagsfeest 50 jaar

"Ik wil jullie enorm bedanken voor het fantastische verjaardagsfeest dat ik afgelopen zaterdag bij jullie heb gevierd. Speciale dank voor Erik en Justin die deze avond onze gasten hebben voorzien van alle drankjes en lekkere hapjes."

Arjanneke Schuller- Notenboom - Zoetermeer


Bruidspaar Wendy & Leon - 25 jaar getrouwd

"Bedankt voor de gezellige feestavond. Mede dankzij jullie werd het een succes!"

Leon en Wendy - Pijnacker


Bedrijfsfeest Webhelp Nederland

"We zijn heel tevreden over het bedrijfsfeest en we komen volgend jaar zeker terug als we genoeg budget hebben!"

Webhelp Nederland - Zoetermeer


NBB finale viertallen competitie

"De dag is fantastisch verlopen. We hebben het erg naar onze zin gehad. We zien jullie graag terug in januari."

Klaas Munneke - Pijnacker


Prestige Vocal Groups

"Bedankt voor de goede verzorging. Ook Ton was zeer tevreden over jullie locatie, dus we gaan vaker iets bij jullie organiseren."

Ton -  Rijpwetering


Bruidspaar Samantha & Maks

"We hebben echt super genoten tijdens onze bruiloft. Alles was goed verzorgd. We vonden dat jullie een goede service naar ons maar ook naar onze gasten gaven."

Maks & Samantha - Zoetermeer


 

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact