079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Ik heb mijn verjaardag gevierd bij 2B-Home en heb echt een TOPAVOND gehad!”

Verjaardagsfeest 45 jaar

"Ik heb 22 juni 2013 mijn 45-jarige verjaardagsfeest gevierd bij 2B-Home in Zoetermeer en heb een TOPAVOND gehad!! De feestzaal was mooi aangekleed. Er stonden mooie bloemen op tafel, een mooi bloemstuk en er branden mooie grote kaarsen. Het was een leuke, warme, gezellige ruimte. De combinatie van de statafels, loungebank, stoelen en tafels vond ik ook een goede afwisseling.Het personeel was keurig en correct. Ze vroegen steeds of alles naar wens was en liepen vaak langs met drankjes en hapjes. En de poffertjes en patat waren geweldig! Iedereen heeft ervan genoten en zegt dat het een leuk idee was. Ik had zelf nog niks gegeten omdat ik het warm had en druk bezig was met anderen. Dit was de dame die poffertjes bakte opgevallen en ze kwam daarom speciaal een portie voor mij brengen.

"Het was een geweldige verjaardag!"

DJ ED was top!!!! Hij draaide de muziek wat we hadden afgesproken en hij draaide de rest van de avond ook goede muziek met een mooi geluid. Hij genoot er zelf ook echt van en dat bracht hij weer over in de zaal. En er is heeeel veel gedanst. Iedereen was erg blij met DJ ED. De voorbereidingen verliepen ook goed. Ik had toch wel een paar keer gebeld over van alles en ik werd correct behandeld. Kortom, ik heb echt een geweldig verjaardagsfeest gehad! Ik heb verschrikkelijk genoten en mijn familie en vrienden ook. Bedankt voor de goede zorgen."

Margo Eli - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact