079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Onze verjaardag vieren met een dinerspel was een groot succes!”

Katy & René samen 100 jaar | 1 november 2014

“Wij willen 2B-Home heel hartelijk bedanken voor de prima verzorging tijdens het vieren van onze verjaardag! We wilden onze verjaardagen eens wat anders vieren dan met een standaard borrelarrangement en hebben toen dit food & fun culinair dinerspel uitgezocht.

We werden ontvangen met een heel gezellig aperitief in de sfeervolle bar. Hierbij gingen ook de hapjes al rond. Na ongeveer anderhalf uur ging de wand naar de prachtige dinerzaal open. De gasten werden allemaal in groepjes naar tafels geleid waar zij na een speluitleg begonnen met diverse quizvragen en het in teams bereiden van een voor- en nagerecht.

Het hoofdgerecht werd aan de tafels uitgeserveerd en was heerlijk. Niet alleen wij maar al onze gasten hebben een hele leuke avond gehad en we zullen jullie als locatie, maar zeker ook het doen van een dinerspel, aanraden aan iedereen in onze omgeving die iets te vieren heeft!”

Katy & René - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact