079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Vergaderarrangementen met dinerspel

Vergaderen bij 2B-Home in Zoetermeer

Op zoek naar een leuke afsluiting van de vergadering die het teamgevoel versterkt? Een die samenwerking bevorderd en de communicatie tussen de leden onderling verbeterd? Of gewoon een gezellige avond met net iets meer dan alleen dineren? Een dinerspel is de perfecte combinatie van een teambuilding en een leuke avond. 2B-Home biedt een 4-uurs en 8-uurs vergaderarrangement aan die afsluiten met een spannend en meeslepend dinerspel. 

"Een toegankelijke teambuilding voor iedereen" 

2B-Home werkt samen met Teambuilding aan Tafel, een professionele organisatie die met veel enthousiasme verschillende dinerspellen organiseren, verzorgen en begeleiden. Of je nu een spel kiest met de nadruk op communicatie (zoals het rollenspel “The Right Choice”) of juist een combinatie van communicatieve en uitvoerende onderdelen (de spellen “Excape Room Quest” en “In de Rol van de Mol”), Teambuilding aan Tafel heeft voor ieder wat wils!

Grote groepen worden in teams verdeeld en spelen hetzelfde spel aan hun eigen tafel. Dinerspellen worden altijd aangeboden inclusief professionele begeleiding. De prijzen zijn gebaseerd op groepen v.a. 20 personen. Een ander aantal personen kan resulteren in een meerprijs of korting op de getoonde prijzen.

Meer weten over vergaderen bij 2B-Home?

In de 2B-Home vergaderbrochure vindt u onze lunchsuggesties en nog meer informatie over onze zalen, het huren van audio visuele middelen en onze compleet verzorgde borrelarrangementen. Voor vragen belt u direct 079 - 316 00 66 of vul het getoonde reactieformulier in en wij nemen met u contact op.

Vraag hier een offerte op maat aan

Vergaderarrangementen met dinerspel

Van vergaderruimte tot training & congres. Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact