06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

Trouwfeest op maat!

Richt jullie dag en avond in zoals jullie willen

Een onvergetelijke trouwdag en feestavond

2B-Home is een prachtige trouwlocatie in Zoetermeer die een ruime diversiteit aan mogelijkheden biedt om jullie trouwdag en feestavond geheel naar jullie persoonlijke wensen in te richten. Vrijwel alles kan bij ons. Zo kunnen jullie kiezen voor een sfeervolle borrel met bubbels en bruidstaart, een uitgebreide receptie, een avondvullend diner of een buffet dansant met live entertainment en/of een spetterende feestavond met band of DJ! 2B-Home Event Centre maakt graag een offerte op maat.

Huwelijksceremonie!

2B-Home is door de gemeente Zoetermeer aangewezen als huis der gemeente en is de ideale trouwlocatie om jullie huwelijk te voltrekken. Samen met de buitengewoon ambtenaar zal de gastheer of gastvrouw van 2B-Home voor een prachtige trouwceremonie zorgdragen in ons romantische prieel. Jullie kunnen hierbij zelf de indeling van de zaal en de keuze van de muziek bepalen. Handig om alles op één locatie te doen.

Bruidstaart!

Samen met het bruidspaar snijden we op feestelijke wijze de taart aan, eventueel verzorgd met tafelvuurwerk en muziek, waarna onze bediening zorgt voor het uiteindelijke verder snijden en uitserveren van de bruidstaart.

"Bij ons is werkelijk alles mogelijk op jullie trouwdag en feestavond"

Kinderopvang!

Ook voor jullie kleine gasten wordt graag gezorgd. 2B-Home biedt de mogelijkheid de ruimte naast jullie feestzaal om te toveren tot speelruimte met kleurplaten, spelletjes, televisie en speelgoed. Zo kunnen de kinderen daar ongestoord hun energie kwijt en hoeven zij zich niet te vervelen. Deze service is helemaal gratis! Indien gewenst kunnen jullie een nanny erbij huren of evt. een goochelaar of clown. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Diner/Buffet!

Naast de feestzaal bevinden zich sfeervolle dinerzalen. Geniet van een drie- of viergangen diner of buffet naar keuze. Wij bieden daarnaast ook geheel informeel en eigentijds ook ons ‘walking diner’. Leuk voor grote groepen om toch de informele en ongedwongen sfeer te behouden.

DJ/ live muziek!

Muziek kan natuurlijk niet ontbreken om jullie huwelijksfeest te vieren en is van groot belang voor het slagen van jullie feest. 2B-Home werkt samen met vooraf geselecteerde disc-jockeys en bands waar wij een groot vertrouwen en prima prijsafspraken mee hebben. Zij kunnen jullie feestavond naar een geweldig hoogtepunt brengen met muziek uit ieder genre. Een persoonlijk intake gesprek is altijd aan de orde.

Bruidspakketten!

2B-Home Event Centre heeft speciaal voor jullie bruidspakketten samengesteld. Zo kunnen jullie in één keer zien waar je financieel aan toe bent op basis van het aantal gasten. Bovendien ontvang je bij één van onze bruidspakketten altijd een huwelijks cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een gratis hotelovernachting of gratis loungedecoratie.

Bekijk hier alle trouwarrangementen

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact