info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Trouwen bij 2B-Home in Zoetermeer

Bewonder onze erkende trouwlocatie

Trouwen op een trendy en hippe locatie te Zoetermeer

Laat al je huwelijksdromen uitkomen op deze top trouwlocatie te Zoetermeer! 2B-Home is een erkende trouwlocatie, gelegen aan het prachtige Vernèdepark te Zoetermeer, makkelijk bereikbaar met het OV of de auto vanaf de A12 en voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur voor al jullie gasten! Jullie mooiste dag kan volledig verzorgd worden in de sfeervolle zalen van 2B-Home Event Centre. Geef de organisatie en alle bijhorende zorgen uit handen en geniet van ieder moment, van (J)A tot Z! Ben je benieuwd naar de ruimte? Neem alvast een kijkje in het 2B-Home Event Centre met deze 3D-tour!

2B-Home is een erkende trouwlocatie en regelt alles, van (J)A tot Z:

Het enthousiaste team van 2B-Home loopt graag een stapje harder om haar gasten de trouwdag van hun dromen te laten beleven! Met een ruime diversiteit aan mogelijkheden is zijn alle nodige ingrediënten binnen handbereik om jullie trouwdag of feestavond naar het perfecte recept en jullie wensen in te vullen. Zo kunnen jullie kiezen voor een sfeervolle borrel met bubbels en bruidstaart, een uitgebreide receptie, een avondvullend diner of buffet dansant met live entertainment en een spetterende feestavond met band of DJ! 2B-Home maakt voor jullie graag een offerte op maat.

Ontdek onze arrangementen met all-in prijzen

Huwelijksceremonie

2B-Home is door de gemeente Zoetermeer aangewezen als huis der gemeente en is de ideale trouwlocatie om jullie huwelijk te voltrekken. Samen met de buitengewoon ambtenaar zal het gastgerichte team van 2B-Home voor een prachtige trouwceremonie zorgdragen in ons romantisch prieel. Jullie kunnen hierbij zelf de indeling van de zaal en de keuze van de muziek bepalen. Zowel de ceremonie als het diner en/of feest is mogelijk bij 2B-Home, handig om alles op één locatie te kunnen doen!

Kinderopvang

Ook voor de kleine gasten wordt graag gezorgd. 2B-Home biedt de mogelijkheid om de ruimte naast jullie feestzaal om te toveren tot speelruimte met kleurplaten, spelletjes, televisie en speelgoed. Zo kunnen de kinderen daar ongestoord hun energie kwijt en hoeven zij zich niet te vervelen. Deze service is helemaal gratis! Indien gewenst kunnen jullie een nanny erbij huren of entertainment zoals een goochelaar of clown. De kosten hiervan zijn op aanvraag.

Bruidstaart en diner of buffet

Samen met het bruidspaar snijden we op feestelijke wijze de taart aan, eventueel verzorgd met tafelvuurwerk en muziek. Onze bediening zorgt voor het uiteindelijke verder snijden en uitserveren van de bruidstaart. In onze sfeervolle dinerzalen kun je genieten van een drie- of viergangen diner of buffet naar keuze. We bieden daarnaast ook ons ‘walking diner’. Leuk voor grote groepen om toch de informele en ongedwongen sfeer te behouden!

DJ of live muziek

Muziek is een echte sfeermaker en kan natuurlijk niet ontbreken op jullie huwelijkspartij! 2B-Home werkt samen met vooraf geselecteerde disc-jockeys en bands die in het verleden al een groot succes zijn gebleken! Een groot voordeel hiervan is dat wij al goede prijsafspraken met hen hebben. Een persoonlijk intakegesprek is altijd aan de orde.

Bruidspakketten

2B-Home Event Centre heeft speciaal voor aanstaande bruidsparen al kant en klare bruidspakketten samengesteld. Zo kunnen jullie in één keer zien waar je financieel aan toe bent op basis van het aantal gasten. Bovendien ontvang je bij onze bruidspakketten altijd een huwelijkscadeau, denk bijvoorbeeld aan een gratis hotelovernachting of gratis loungedecoratie!

Hotelovernachting

Om jullie als bruidspaar optimaal en zo lang mogelijk te laten genieten van de grote dag heeft 2B-Home een hotelovernachting als extra service aan haar trouwmogelijkheden toegevoegd. Jullie kunnen lekker blijven slapen in een prachtige kamer van het Golden Tulip hotel, wat zich op loopafstand van het Event Centre bevindt!

Daarom trouwen bij 2B-Home in Zoetermeer!

Wij staan graag voor jullie klaar om jullie volledig te ontzorgen op de MOOISTE dag van jullie leven! Neem voor vragen gerust contact op via onderstaand reactieformulier of bel 079 - 316 00 66.

Stel nu je eigen trouwofferte op en bekijk de mogelijkheden!

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact