info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Trouwarrangementen met all-in prijzen

Arrangementen voor jullie trouwdag

Kies het arrangement dat past bij jullie trouwdag!

Trouwlocatie 2B-Home Event Centre in Zoetermeer heeft speciaal voor jullie trouwarrangementen samengesteld. Zo kunnen jullie in één keer zien waar jullie financieel aan toe zijn op basis van het aantal gasten. Bovendien ontvang je bij een aantal van onze trouwarrangementen altijd een huwelijkscadeau, zoals een GRATIS hotelovernachting of loungedecoratie.

Trouwarrangement op maat

Mochten jullie iets willen veranderen of toevoegen aan de door ons aangeboden trouwarrangementen dan kan dat uiteraard. Wij zullen er op jullie trouwdag alles aan doen om jullie dromen en wensen in vervulling te laten gaan. Ook voor een kleine en intieme borrel kun je bij trouwlocatie 2B-Home Event Centre terecht!

Trouwen in Zoetermeer, met alles erop en eraan!

2B-Home is een unieke trouwlocatie in Zoetermeer die een ruime diversiteit aan mogelijkheden biedt om jullie trouwdag en feestavond onvergetelijk te maken. 2B-Home Event Centre heeft speciaal voor jullie bruidspakketten samengesteld. Zo kunnen jullie in één keer zien waar je financieel aan toe bent op basis van het aantal gasten. 

Vraag hier een offerte op maat aan

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact