079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Toekomstdrive 2019

In bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer

Zaterdag 18 mei 2019

Toekomstdrives worden georganiseerd voor bridgers die het afgelopen jaar hebben leren bridgen en de eerste of eerste twee cursussen hebben gevolgd. Dit kan zijn de cursus van Berry Westra (Bridge in een Flits, Leer bridge met Berry deel 1 en 2, startersbridge), van Sint & Schipperheyn (van Start tot Finish) of van Jacques Barendrecht (Contract, het nieuwe bridgen deel 1 en 2).

Bridgen in competitieverband

Gedurende deze toekomstdrive maken de beginnende bridgers kennis met het spelen in competitieverband. Er worden 21 spellen gespeeld, verdeeld over 7 ronden van 3 spellen. De spellen sluiten aan bij het niveau van deze bridgers. Aan het einde van de dag wordt de uitslag bekend gemaakt en er enkele prijsjes voor de winnaars. Bovendien krijgt iedere deelnemer een boekje met de gespeelde spellen, inclusief uitleg, mee naar huis.

Plankenkoorts voor de bridgers is een normaal verschijnsel, maar aan het einde van deze dag zult u zeker zeggen: “Dit had ik niet willen missen!”.

Tijden

Aanvang van de drive is 10.30 uur, inschrijven kan om 10.00 uur. De zaal is open vanaf 9.30 uur.

Kosten

De kosten voor de bridgedrive zijn € 10,00 p.p., inclusief lunch.

Aanmelding

Voor aanmelding kunt u het hieronder getoonde formulier invullen. Geef hierbij de cursus aan welke u volgt of gevolgt heeft en of u zich samen met een partner wilt aanmelden of individueel. In dat geval vinden wij een partner voor u.

Meld u hier direct aan

Aanhef *
Geen bridgepartner

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact