079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Tips voor het organiseren van een goede en effectieve vergadering

Vergaderen doe je zo

Op zoek naar een prettige ruimte voor een vergadering, cursus of training die van alle gemakken is voorzien? 2B-Home Event Centre biedt vergaderruimtes voor elke gelegenheid. We hebben kleine zalen waar je rustig, geconcentreerd en ongestoord kunt werken, brainstormen of cursussen kunt geven, maar bieden ook multifunctionele ruimtes die geschikt zijn voor grote zakelijke bijeenkomsten, presentaties en lezingen. Allemaal met de nodige voorzieningen en uitgebreide cateringmogelijkheden. 2B-Home Zoetermeer is een moderne representatieve omgeving voor trainingen, vergaderingen, bijeenkomsten, workshops, presentaties, seminars, conferenties, etc. voor groepen van 2 tot 350 personen.

Bijzondere vergaderruimte huren

De vergaderruimtes zijn allemaal flexibel te boeken, te verruimen of verkleinen en beschikbaar voor één of meerdere dagdelen met ondersteunende diensten en faciliteiten naar behoefte. Natuurlijk hebben wij bij 2B-Home alle voorzieningen die je nodig hebt in je trainingsruimte. Zoals een beamer en scherm, een laptopaansluiting, koffie en thee, water en vers handfruit; allemaal door ons geregeld.

6 onmisbare vergadertips

Vergaderen wordt regelmatig gezien als "zonde van mijn tijd". Hoe zorg je er nu voor dat vergaderen nuttig voelt? Graag zetten we wat tips op een rij, houd daarbij in acht dat de locatie een grote rol speelt en dat 2B-Home Event Centre dé vergaderlocatie bij uitstek is!

  1. Zet de agendapunten in volgorde van belangrijkheid en beperk het aantal zo veel mogelijk; zo zorg je ervoor dat je in ieder geval de belangrijkste onderwerpen bespreekt, je het overzicht behoudt en tegelijkertijd dat iedereen actief betrokken blijft.
  2. Maak het doel van de vergadering duidelijk: de meeste vergaderingen kennen meerdere doelen. Maak per agendapunt duidelijk welk doel je nastreeft.
  3. Bespreek alleen onderwerpen die alle deelnemers aangaan. Onderwerpen die slechts een deel van de deelnemers aangaan bespreek je op een andere manier en op een ander tijdstip. Zo bespaar je enorm op de totale vergadertijd van de organisatie.
  4. Maak een besluiten- en actielijst: Zo weet iedereen wat er van hem wordt verwacht voor de volgende vergadering.
  5. Deel na de vergadering de besluiten- en actielijst via de mail met alle betrokkenen; zij voelen zich hierdoor nog meer geroepen de afgesproken acties daadwerkelijk uit te voeren.
  6. Biedt alle deelnemers die een actie moeten uitvoeren de helpende hand indien nodig; zo draag je gezamenlijk de verantwoordelijkheid voor de realisatie van voorgenomen acties!

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen..

Vraag hier een offerte aan

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact