079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Ruth Smits

Directeur/eigenaar van 2B-Home

Nadat Ruth de hotelschool succesvol heeft afgerond heeft zij in diverse grote hotels veel werkervaring opgedaan waaronder ook in een internationaal  hotel in Brussel.

10 jaar ervaring in de hotelwereld

Na 10 jaar hotelwereld en diverse bijbanen in restaurants kwam Ruth terecht in diverse party centra waar zij front- office, banquets en administratie heeft gedaan. Tijdens deze periode werd zij via haar netwerk gevraagd de exploitatie van 2B-Home over te nemen. Na jarenlang hard werken in zowel banquets, keuken, administratie, sales en marketing staat 2B-Home op de kaart en is mede onder haar leiding en supervisie verbouwd en uitgebreid tot wat het nu is.

Sporten en de wereld ontdekken

In haar vrije tijd is Ruth regelmatig te vinden in de sportschool. Daarnaast houdt zij veel van reizen en het ontdekken van mooie gebieden op de wereld. Zowel op cultureel als culinair gebied!

"Mijn speerpunten zijn kwaliteit, gastvrij, gastgericht en samen! Ik vind het heerlijk om met mensen te werken, mensen goed te verzorgen en te adviseren en om met hen én voor hen een topevenement neer te zetten!"

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact