079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

"2B-Home is een prachtige trouwlocatie in Zoetermeer."

Bruiloft Femke en Johan

"Vrijdag 1 juni 2012 zijn wij in 2B-Home onder jullie toezicht getrouwd. Voor ons was deze trouwdag een onvergetelijke ervaring en dat kwam niet in de laatste plaats door jullie inzet en toewijding. Naar onze beleving was het niet een standaard bruiloft maar dat zegt hopelijk iedereen van de zijne. Immers niemand zal na afloop van zijn bruiloft zeggen: “ Jaaaa ik had echt een 13 in een dozijn bruiloft”.

In ons geval hadden wij hele specifieke wensen over de muziek, kleur, aankomst, binnenkomst zaal, geen taart enz enz…  2B-Home heeft ons er elke keer weer doorheen geloodst waarbij wij vertrouwden op het vertrouwen dat jullie uitstraalden. Jullie hadden elke keer weer goede ideeën en daardoor werd het een super trouwfeest. Niet alleen wij vonden dat maar de gasten riepen dit ook.

Wij willen jullie enorm bedanken voor het mogelijk maken van deze prachtige en romantische trouwdag en het mogen gebruikmaken van jullie kennis en kunde. We komen zeker bij 2B-Home terug."

Femke en Johan - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact