079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Personeelsfeest bij 2B-Home Zoetermeer

Een spetterend personeelsfeest vieren met alle collega's

Een geliefde locatie voor het vieren van een geslaagd personeelsfeest!

2B-Home is een geliefde feestlocatie voor het vieren van een geslaagd personeelsfeest, omdat alle ingrediënten hiervoor aanwezig zijn: een unieke locatie, sfeervolle zalen, een goede keuken en uitstekende service.

Van spetterend feest tot gezellige borrel of diner

Naast het organiseren van een spetterend feest, gezellige borrel of heerlijke diner/buffet, kunnen wij een leuke activiteit op maat verzorgen. Denk hierbij aan een leuke workshop, een dinerspel, zeskamp, een puzzeltocht in de omgeving, jeux de boules of midget golf of eventueel skiën en schaatsen gecombineerd met een spetterend feest als afsluiting. Wij verzorgen heel graag jullie personeelsfeest in een bijzonder thema of met een mystery guest tijdens het buffet of aperitief.

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Vraag hier een offerte op maat aan

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact