079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Over 2B-Home Event Centre

Kennismaken

Zaal huren in Zoetermeer, van 5 tot 350 pers.

Van alle gemakken voorzien en precies zoals u dat wenst

Onze zalen zijn karakteristiek, modern, verzorgd en sfeervol en beschikken over alle moderne faciliteiten om uw bruiloft, feest, zakelijke bijeenkomst of uitvaartdienst optimaal te verzorgen. 2B-Home biedt u altijd:

  • Ruime gratis parkeergelegenheid
  • Gratis Wifi
  • Gratis kranten in de foyer
  • Gastvrij en gastgericht personeel
  • Persoonlijke benadering
  • Toegankelijkheid voor minder validen
  • Moderne audio visuele apparatuur in alle zalen
  • Airco en moderne klimaatfaciliteiten
  • LED verlichting in alle zalen om bijeenkomsten kleur te geven.

Bekijk hier de sfeervolle zalen

Dé locatie voor iedere bruiloft, feest, vergadering, bijeenkomst of uitvaart

2B-Home Event Centre is dé perfecte locatie om al uw wensen uit te laten komen. Wij bieden u een toplocatie in het prachtige Vernèdepark in Zoetermeer. Of het nu gaat om een perfect verzorgde bruiloft, een gezellige receptie of een zakelijk congres, een training of een uitvaartdienst; wij weten voor iedereen de juiste ambiance te creëren.

Door de jaren heen

2B-Home Event Centre is in 1995 gebouwd als zijnde vergader- en bridgecentrum door de heer Hans van der Spek. Al snel na het starten van de exploitatie bleek deze niet geheel rendabel en heeft de huidige eigenaresse Ruth Smits het pand gehuurd (1998), gekocht (2005) en prachtig verbouwd (2009) tot een sfeervol en modern partycentrum en business centre.

Alvast even binnenkijken - 3D-tour

Kom vrijblijvend de sfeer proeven

Graag nodigen wij je uit voor onze open middagen/avonden. Hier kan je vrijblijvend de sfeer proeven van onze prachtige locatie. De gastvrouwen zijn u graag van dienst om aan iedere bruiloft, feest, zakelijke bijeenkomst of uitvaart geheel op uw wijze invulling te geven.

Data open middagen en avonden

Zaal huren in het centrum van Zoetermeer

2B-Home Event Centre ligt centraal in Zoetermeer en is uitstekend bereikbaar vanuit de Randstad nabij snelweg A12, Randstadrail, station Zoetermeer Oost en buslijn 170 tussen Leiden en Rotterdam CS.

Vraag hier een offerte op maat aan

Meer informatie of uw mogelijkheden bespreken?

Het team van 2B-Home helpt u graag persoonlijk om invulling te geven aan al uw wensen. U kunt telefonisch contact opnemen met 2B-Home voor meer informatie of om een persoonlijke afspraak te maken via 079 - 316 00 66. Wij helpen u graag en denken altijd met u mee.

Maak kennis met het 2B-Home team

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact