info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Bridgedrive Najaar

In bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer

Zaterdag 7 november 2020

Op 7 november 2020 organiseert Bridge Promotie Zoetermeer samen met bridgecentrum 2B-Home Zoetermeer een gezellige bridgedrive. Deze najaars bridgedrive is bedoeld voor alle geïnteresseerde bridgers met diverse niveaus en wordt gespeeld in diverse lijnen. Er worden 2x 6 rondes van 3 vooraf gedupliceerde spellen gespeeld. De uitslag is op basis van parenwedstrijd en topintegraal. Met dit toernooi kunnen er ook meesterpunten worden verdiend.

Tijden

Aanvang van de drive is 10.30 uur, einde ongeveer 17.00 uur. De zaal is open vanaf 9.00 uur.

Kosten

De kosten voor de bridgedrive zijn € 15,50 p.p., inclusief lunch, een hapje bij de borrel en meesterpunten. U kunt deze voor aanmelding overmaken naar rekeningnummer: IBAN: NL73 INGB 0006 06 83 84 t.n.v. Bridgeschool Zoetermeer o.v.v. uw beide namen en "NAJAARSDRIVE". 

Aanmelding

Voor aanmelding kunt u het hieronder getoonde formulier invullen. Geef hierbij de speelsterkte aan en of u zich samen met een partner wilt aanmelden of individueel. In dat geval trachten wij voor u een partner te vinden. Uw aanmelding is definitief na betaling van het inschrijfgeld.

Aanmelding

Voor aanmelding kunt u het hieronder getoonde formulier invullen. Geef hierbij de speelsterkte aan en of u zich samen met een partner wilt aanmelden of individueel. In dat geval trachten wij een partner te vinden.

Uitslagen

De uitslagen en spelverdelingen zijn te vinden op: https://www.nbbclubsites.nl/club/22046/uitslagen

Meld u hier direct aan

Aanhef *
Geen bridgepartner

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

06 - 29 39 66 11 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact