info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

“Ons huwelijksfeest was zeer geslaagd!"

Huwelijksfeest Renate en Christiaan

“Ons huwelijksfeest op 21 oktober jl. hebben wij als zeer geslaagd ervaren. Wij kijken op een leuke en gezellige avond terug. Hiervoor willen wij jou en jouw collega's graag bedanken!

De voorbereidingen

Wij vonden de voorbereiding met jou erg prettig. Je was altijd bereikbaar, reageerde snel op onze vragen en stond ons altijd vriendelijk te woord. Verder was iedereen steeds heel flexibel en konden we al onze ideeën en wensen steeds uitvoeren, erg leuk!

Alles is goed verlopen

21 oktober zelf waren jouw collega's aardig en bijna alles verliep zoals wij van tevoren hadden afgesproken. We werden goed ontvangen, de dinerzaal zag er gezellig uit, het diner was lekker, de gasten voor het feest werden goed ontvangen en de feestzaal was erg sfeervol. Tijdens het feest was de bediening prima, er werd constant met drankjes rond gelopen en hapjes waren er in overvloed. Kortom een leuke en zeer geslaagde avond om op terug te kijken!

Het heerlijke diner

Daarna volgde het heerlijke diner. Wij begonnen hier al wat later aan, waardoor ook hier wat tijdsnood ontstond. Persoonlijk lijkt het ons beter iets meer tijd te nemen voor het diner, zodat er genoeg tijd is voor de speeches en het eten. Nu was het zo dat tijdens het serveren van het dessert de eerste gasten al arriveerden, dit werd wat onrustig. Aan de koffie, thee en friandises zijn wij toen ook helemaal niet meer toegekomen.

Het gezellige huwelijksfeest

Direct na het dessert zijn wij naar de feestzaal gegaan, waar de gezellige feestavond begon. Onze gasten zijn daar vriendelijk en goed ontvangen! Wij hebben overigens veel te horen gekregen dat de feestzaal er zo leuk en sfeervol uitzag! Bij deze brengen wij deze zeer positieve complimenten over de sfeervolle feestzaal graag over aan jullie!

Wij kijken terug op een hele leuke avond en een goed georganiseerd en geslaagd huwelijksfeest!”

Bruidspaar Renate en Christiaan - Zevenhuizen

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact