079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Hotelovernachting na jullie bruiloft of feest

Een hotelovernachting als extra service voor onze gasten

2B-Home heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en ziet haar gasten graag optimaal genieten! Om jullie maximaal te kunnen laten genieten van jullie bruiloft of feest hebben wij een extra service in het leven geroepen. Blijf lekker slapen in een van de prachtige kamers van hotel Golden Tulip! Nog een plus? Golden Tulip bevindt zich op loopafstand van het 2B-Home Event Centre zodat jullie na het feesten binnen no-time op bestemming van overnachten kunnen zijn!

In samenwerking met Golden Tulip Zoetermeer hebben wij een zeer voordeling arrangement samengesteld om van te profiteren. Blijf lekker overnachten voor slechts €72,50 (*) per Tulip Inn kamer, inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet!

Huwelijksnacht in Golden Tulip Bruidssuite

Voor onze bruidsparen reserveren wij graag de Golden Tulip suite, welke voorzien is van alle gemakken en luxe om optimaal te kunnen genieten van jullie huwelijksnacht!

Meer weten?

Wil je meer weten over een hotelovernachting na jullie bruiloft of feest bij 2B-Home in Zoetermeer? Neem dan gerust contact met ons op via het onderstaand contactformulier of bel 079 - 316 00 66.

(*) prijzen zijn geldig op vrijdag, zaterdag & zondag

De bruiloft van jullie dromen! Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact