079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

"Wij hebben een gezellig trouwfeest gevierd bij partycentrum 2B-Home.”

Trouwfeest Saskia en Jan

 "Lieve medewerkers van partycentrum 2B-Home in Zoetermeer, wij willen jullie complimenten geven voor de supergoede organisatie van ons trouwfeest. Wij waren super nerveus en het was nergens voor nodig. Iedere keer weer konden we met vragen bij jullie terecht en alles werd ingevuld zoals wij van te voren hadden afgesproken. Wij waren vooraf al gerust en in vol vertrouwen dat alles goed geregeld zou zijn. De uitstraling van partycentrum 2B-Home en de manier van 'zaken doen' is heel prettig!

De feestavond zelf was echt fantastisch, alles was perfect. De feestzaal zag er prachtig uit, de bediening was heel vriendelijk en snel en de hapjes waren ook goed. DJ Ed was fantastisch! Kortom, beter kon voor ons niet, wij en onze gasten hebben echt de feestavond van ons leven gehad. Er kwamen ook heel veel mensen naar ons toe om dat te zeggen, dus ik geef het hierbij door! O ja, en de welkomstdrankjes waren heerlijk!! Wat zat daar precies in of is dat geheim ;-) ?

Het diner was ook heerlijk en de tafels waren mooi gedekt. Prachtig was het hoe onze bruidstaart midden in de zaal stond bij het begin van de feestavond. De bruidstaart was zo lekker en prachtig versierd. Jullie hebben een goede patisserie en de complimenten waren er veel. Het aansnijden was een heel speciaal moment en zullen we nooit meer vergeten. Verder was het top dat jullie faciliteiten voor de kleine kinderen hadden geregeld zoals speelgoed en kleurplaten, et cetera. Nogmaals heel erg bedankt voor deze geweldige ervaring!

Saskia en Jan - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact