079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Feestzaal huren met eigen catering

Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer

All inclusive arrangement met eigen catering

Feestarrangement non- alcoholisch

  • Inclusief zaalhuur, koffie, thee, frisdranken, sappen, meebrengen eigen catering. Arrangement is ook inclusief bediening, meubilair, borden, bestek, servetjes en schoonmaak.
  • 5 uur: € 27,50 p.p.
  • 6 uur: € 29,50 p.p.
  • 7 uur: € 30,50 p.p. 

Feestarrangement dranken arrangement nationaal

  • Inclusief zaalhuur, koffie, thee, frisdranken, sappen, , bier, wijn, binnenlands gedistileerd en meebrengen eigen catering. Arrangement is ook inclusief bediening, meubilair, borden, bestek, servetjes en schoonmaak.
  • 5 uur: € 30,00 p.p.
  • 6 uur: € 32,50 p.p.
  • 7 uur: € 34,50 p.p. 

Vraag hier een offerte op maat aan

Zaal huren met eigen catering?

Het zelf mogen verzorgen van de catering is bij het huren van een zaal niet altijd vanzelfsprekend. 2B-Home is een van de weinige locaties in Zoetermeer en omstreken die heel goed begrijpt dat het fijn is om je eigen eten mee te kunnen brengen, zeker als dit gerechten zijn uit verre culturen. Ideaal voor bijvoorbeeld Hindoestaanse recepties, Iranese trouwfeesten, Turkse Hennafeesten of Afghaanse bruiloften. 2B-Home Event Centre biedt je graag de gelegenheid om onze zalen inclusief bediening, servies, dranken en afkoop van de catering, te huren.

"Zaal huren inclusief bediening en dranken."

Het is dus niet mogelijk eigen dranken mee te nemen en ook het gebruik van onze keuken is niet mogelijk. Buffetten of diners worden altijd kant en klaar en warm door jullie cateraar aangeleverd. De cateraar verzorgt verder ook de opmaak en service van het buffet. De medewerkers van 2B-Home zorgen voor het prachtig dekken van de dinertafels, het afruimen van servies, dranken en de schoonmaak achteraf.

Extra materialen huren

Natuurlijk is het altijd mogelijk om extra materialen te huren voor het buffet indien de cateraar dit niet heeft. Denk hierbij aan chafing dishes, opschepbestek en gelbranders om het eten warm te houden.

Vraag hier een offerte op maat aan

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *
Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!