079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Feestzaal huren met eigen catering

Zaalverhuur bij 2B-Home Zoetermeer

Arrangement all inclusive | 5 uur

Huur zaal, binnenlands gedistilleerde dranken en uitkoop buffet

Tot 100 personen: € 38,50 p.p.
Tot 200 personen: € 36,50 p.p.
Tot 300 personen: € 33,50 p.p.
Tot 400 personen: € 30,00 p.p.
Tot 500 personen: € 27,00 p.p.

Vraag hier een offerte op maat aan

Zaal huren met eigen catering?

Als enige partycentrum in Zoetermeer en één van de weinige zalencentra in de omgeving Den Haag en Rotterdam is 2B-Home een locatie waar het mogelijk is om zelfgemaakt of zelf meegebracht eten mee te brengen. Dit is natuurlijk ontzettend plezierig wanneer u buffetten wenst uit onze verre culturen. Ideaal voor onder andere Hindoestaanse recepties, Iranese trouwfeesten, Turkse Hennafeesten of Afghaanse bruiloften… 2B-Home zalencentrum biedt u de gelegenheid de zaal inclusief bediening en dranken te huren en rekent een service tarief voor het meebrengen van eigen hapjes of buffetten.

"Zaal huren inclusief bediening en dranken."

Het is dus niet mogelijk eigen dranken mee te nemen en ook het gebruik van onze keuken is niet mogelijk. Buffetten of diners worden altijd kant en klaar en warm door jullie cateraar aangeleverd. De cateraar verzorgt verder ook de opmaak en service van het buffet. De medewerkers van 2B-Home zorgen voor het prachtig dekken van de dinertafels, het afruimen van servies, dranken en schoonmaak achteraf.

Extra materialen huren

Natuurlijk is het altijd mogelijk om extra materialen te huren voor het buffet indien de cateraar dit niet heeft. Denk hierbij aan shafing dishes, opschepbestek en gelbranders om het eten warm te houden.

Vraag hier een offerte op maat aan

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *
Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!