079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Deze feestavond is omgevlogen!"

Feestavond vieren bij 2B-Home in Zoetermeer

"Het is al enkele dagen terug, maar we willen jou en de medewerkers van 2B-Home hartelijk bedanken voor jullie inzet en goede verzorging tijdens onze feestavond. We hebben geweldig genoten van deze feestavond en zullen er nog jarenlang met veel plezier op kunnen terugkijken.

De organisatie van ons feest is door jullie service en vriendelijke betrokkenheid vlekkeloos verlopen. Het buffet zag er grandioos uit en de kwaliteit overtrof de stoutste verwachtingen. Ook het dessert werd op sfeervolle wijze binnengereden, met veel keus en goede kwaliteit. Onze gasten werden net als wij verrast door de heerlijke en ruim gesorteerde gerechten. Van hen hebben we op deze avond, maar ook de afgelopen dagen, alleen positieve reacties ontvangen. Ook tijdens het feestgedruis is alles naar wens verlopen voor wat betreft de drankjes en hapjes.

Niet alleen wij, ook onze gasten hebben deze feestavond geweldig genoten. Deze feestavond is omgevlogen. Maar dat is bekend. Want hoe gezelliger het feest is, hoe korter de avond wordt. Wanneer zich weer een gelegenheid voordoet, dan weten we waar we terecht kunnen. Bij 2B-Home heb je zekerheid dat je wensen ook uitkomen, die ervaring hebben wij opgedaan."

Heer en mevrouw IJdo - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact