079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Familiedag organiseren bij 2B-Home Zoetermeer

Familiereünie of familiefeest vieren

Familiefeest arrangement (3 uur) à € 17,75 p.p.

Wij verzorgen graag dit arrangement voor u op zaterdag of zondagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur of op een ander tijdstip naar keuze. Het arrangement bestaat uit:

  • 2 kopjes koffie of thee p.p.
  • Gesorteerd gebak
  • 2 consumptiemunten p.p.
  • Zoute koekjes en nootjes op de tafels
  • 2x een ronde warm bittergarnituur
  • De overige dranken zijn voor eigen rekening van uw gasten.

Voor de kids onder de 12 jaar: 2 muntjes voor een frisdrank, een gebakje en een zakje chips à € 10,00 per kind.

Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen. Bij minder personen zal een meerprijs van € 5,00 per persoon in rekening worden gebracht.

High Tea (2,5 uur) à € 24,50 p.p.

Wij verzorgen graag dit arrangement voor u op zaterdag of zondagmiddag tussen 14.00 en 16.30 uur of op een ander tijdstip naar keuze. Onze gastvrouwen / gastheren ontvangen u met een feestelijk glaasje bubbels en begeleiden u vervolgens naar de tafel(s). Hier kunt u genieten van een overheerlijk High Tea buffet. Tijdens de High Tea kunt u gedurende twee uur onbeperkt thee in diverse smaken, koffie, jus d’orange en mineraalwater drinken. Andere dranken mogen uiteraard ook gedronken worden. Deze zullen wij dan na afloop contant met u afrekenen. De high tea zal o.a. bestaan uit kleine zoete hapjes zoals taart, vlaai, huisgemaakte brownies, bonbons, muffins en scones. Daarnaast verzorgen wij heerlijke hartige hapjes zoals luxe belegde sandwiches, saucijzenbroodjes en wraps in diverse smaken. Tot slot serveren onze medewerkers nog vers fruit met slagroom.

Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen. Bij minder personen zal een meerprijs van € 5,00 per persoon in rekening worden gebracht.

Vraag hier een offerte op maat aan

Familiefeest vieren? 2B-Home denkt met u mee!

Voor een geslaagde familie reünie bent u in 2B-Home Event Centre aan het juiste adres. Vaak is het lastig om te bedenken wat u met de familie gaat doen. De leeftijden van bijvoorbeeld oude ooms en tantes, of oma en opa, liggen ver weg bij de kinderen van de neven en nichten. Bovendien zijn de kosten vaak voor ieders eigen rekening, dus deze moeten voor ieder aanvaardbaar zijn. En het is toch leuk als iedereen mee kan komen en iedereen het naar zijn zin heeft. 2B-Home denkt met u mee bij het invullen van de familie reünie. Denk hierbij aan een leuke stadswandeling met een gids, een uurtje jeu de boules spelen in het Vernèdepark of een workshop salsa dansen. De kosten voor deze activiteiten zijn allen op aanvraag en te combineren met onderstaande horeca arrangementen.

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact