079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Dinerspellen in Zoetermeer

Speel een uitdagend dinerspel tijdens een teambuilding bij 2B-Home

Teambuilding? Kies voor een dinerspel! 

Op zoek naar een leuke activiteit die het teamgevoel versterkt? En die samenwerking bevordert en de communicatie tussen de leden onderling verbetert? Of gewoon een gezellige avond met net iets meer dan alleen dineren? Een dinerspel is de perfecte combinatie van een teambuildingsoefening en een leuke avond!

Dinerspel gezelligheid en culinair genieten

2B-Home werkt samen met Teambuilding aan Tafel, een professionele organisatie die met veel enthousiasme verschillende dinerspellen organiseren, verzorgen en begeleiden. Of je nu een spel kiest met de nadruk op communicatie (zoals het rollenspel 'In de Rol van de Mol' of 'The Right Choice') of juist een combinatie van communicatieve en uitvoerende onderdelen (de spellen 'Escape Room Quest' en 'Hongaarse Herfst'), Teambuilding aan Tafel heeft voor ieder wat wils!

Grote groepen worden in teams verdeeld en spelen hetzelfde spel aan hun eigen tafel. Dinerspellen worden altijd aangeboden inclusief professionele begeleiding. De getoonde prijzen zijn exclusief de horecakosten.

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact