079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Dinerspel 'In de Rol van de Mol'

Spannend spel van begin tot eind tijdens een diner vanaf € 20,50 p.p.

Kosten dinerspel 'In de Rol van de Mol'

  • Te spelen vanaf 10 personen
  • Prijs basistarief € 395,-
  • Vanaf 20 personen €20,50 p.p.
  • Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en horecakosten.

Vraag hier een offerte op maat aan

Gebasserd op het tv-programma 'Wie is de Mol?'

Het spel is gebaseerd op het bekende tv programma “Wie is de Mol?” en wordt gespeeld tussen  de gangen van het diner. Spanning en een succesvolle avond zijn verzekerd bij deze dinerformule. Dit spel neemt ongeveer 4 uur in beslag. Dit spel is geschikt voor maximaal 45 personen, waarbij er minimaal 8  en maximaal 15 personen aan een tafel zitten. Aan elke tafel zit een mol. Deze worden op de  avond zelf door het lot bepaald.

Speel dinerspel 'In de Rol van de Mol' 

Het spel wordt gespeeld over 3 ronden van ca. 30 minuten tussen de gangen van het diner.  Bij elke ronde kunnen er punten gescoord worden. De winnaar maakt kans op een geldprijs. De groep spelers heeft als doel zoveel mogelijk punten voor de pot te scoren. De Mol heeft als doel het tegenovergestelde; zorgen dat er zo min mogelijk punten in de pot  komen. De uiteindelijke winnaar is degene die de meeste vragen over de Mol goed heeft en de Mol heeft ontmaskerd. Ook voor de Mol valt er wat te winnen!

"De vraag luidt: Wie is de Mol aan tafel?"

Aan het eind van elke ronde wordt er door iedereen een aantal vragen over de Mol beantwoord. Degenen die dit het minst goed doen behoren tot de groep van afvallers maar blijven wél tot het eind bij het spel betrokken, net als de Mol. De Mol blijft altijd in het spel.

Diegene die gedurende de 3 rondes de meeste Mol-vragen goed heeft beantwoord én de Mol heeft weten te ontmaskeren, wint! In de 3e ronde krijgen óók de afvallers een kans alsnog de finale te winnen.

Bij deze strijd is alles geoorloofd; serieus aan de slag gaan met de opdrachten om punten te verdienen of juist niet door “Molstreken” uit te halen en daardoor weinig punten scoren voor de pot. Alles mag!

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kun je telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact