079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Dinerspel 'Hongaarse Herfst'

Acteren en een moord oplossen tijdens diner vanaf € 20,50 p.p.

Kosten dinerspel 'Hongaarse Herfst'

  • Te spelen vanaf 10 personen
  • Prijs basistarief € 395,-
  • Vanaf 20 personen €20,50 p.p.
  • Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en horecakosten.

Vraag hier een offerte op maat aan

Moordspel met een toneelstuk

Moordspel Hongaarse Herfst: een toneelstuk in een toneelstuk! Een waar drama van de bovenste plank en een echte hersenkraker! Een avondje acteren aan tafel tijdens het diner én een moord oplossen. Bij dit moordspel dat zich afspeelt in een Stadstheater ten tijde van de Hongaarse revolutie, speelt u zelf de rollen inclusief die van de moordenaar.

"Een echte hersenkraker"

De Hongaarse revolutie aan tafel

Het speelt zich af in de jaren 50 van de vorige eeuw ten tijde van de Hongaarse revolutie. Een toneelgroep repeteert in een leeg theater als de hoofdrolspeelster opeens dood in de zaal wordt gevonden! Iedereen is verdacht en lijkt een motief te hebben. De spanning loopt op als de intrige zich uitvouwt.

Speel dinerspel 'Hongaarse Herfst' 

De repetities van elk toneelstuk beginnen met het gezamenlijk door- en voorlezen van de rollen. Dat is wat u bij dit spel gaat doen! Onder leiding van de spelbegeleider (die in de rol van regisseur treedt) gaat u het nieuwe toneelstuk verkennen. Terwijl de intrige zich ontspint en u langzamerhand kennismaakt met uw rol en die van de anderen, blijkt er een vreselijke moord gepleegd te zijn en één van uw tafelgenoten de moordenaar!

Geschikt als teamuitje voor degenen die een avondje drama leuk vinden en tevens beschikken over een goede tekstbeheersing. Dit toneelstuk aan tafel vergt de nodige inzet van de deelnemers.

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kun je telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact