079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Dinerspel 'Escape Room Quest: The Challenge of Desire'

Een uitdagend en competitief escape game vanaf € 20,50 p.p.

Kosten dinerspel 'Escape Room Quest'

  • Te spelen vanaf 10 personen
  • Prijs basistarief € 395,-
  • Vanaf 20 personen €20,50 p.p.
  • Genoemde prijzen zijn excl. 21% btw en horecakosten.

Vraag hier een offerte op maat aan

The Challenge of Desire “Een cold case murder game”

Het verhaal speelt zich af in 1940 en begint in Parijs. Het gaat over 8 mensen in een luxe trein. Alle 8 hebben een uitnodiging ontvangen mee te gaan op een treinreis. De trein zou hen vanuit Parijs naar Zuid Frankrijk brengen. De luxe privé Pullmanwagon waarin zij reisden was genaamd DESIRE. Dan blijkt er een moord gepleegd te zijn in de trein…

Speel dinerspel 'Escape Room Quest'

Nadat alle smartphones zijn uitgezet is er nog maar één spelregel: alles mag! Onderhandelen met de concurrentie, het stelen of afluisteren van oplossingen, kortom alles wat er toe leidt dat jouw team de code als eerste weet te kraken! En daarmee de eretitel “Mastermind!” krijgt…

"De vraag is natuurlijk: Wie is de moordenaar?"

Je hebt precies 1 uur om de moordenaar en de code van de geheimzinnige koffer te vinden. Alles in het spel kan van belang zijn maar niet alles is dat ook. Kijk in de details en naar de grote lijnen. Bedenk een techniek, wie doet wat? De denkers zullen zich gaan onderscheiden zich van doeners, leiders van volgers. Welk team zet een spion in of gebruikt juist de verdediging?

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kun je telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact