079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Diner Dansant bij 2B-Home in Zoetermeer

Geniet van een heerlijk diner en muziek

Diner dansant Arrangement à € 77,50 p.p.*

  • Ontvangst vanaf 16.30 uur in onze sfeervolle bar met een aperitief, bakkerszoutjes en 1 luxe koude en een warm hapje per persoon.
  • Omstreeks 18.00 uur ontvangen wij u en uw gasten in de sfeervol aangeklede diner zaal met alle tafels rondom de dansvloer gepositioneerd. Dan kunt u genieten van het Diner Dansant inclusief een heerlijk 4-gangen diner, drankuitkoop en een DJ.
  • Het Diner Dansant eindigt omstreeks 23.00 uur met koffie of thee en bonbons.

* Vanaf 50 personen: € 77,50 p.p.

Vraag hier een offerte op maat aan

Een overheerlijk diner, sfeervolle muziek en dansen

Een leuk concept wat feestlocatietrouwlocatie en vergaderlocatie 2B-Home al jaren organiseert is het “diner dansant”. Een perfect avondvullend programma door een overheerlijk diner af te wisselen met dansen. Een ideale invulling voor onder andere een huwelijksfeest, een jubileum of een bedrijfsfeest. Tijdens het overheerlijke drie, vier of vijf gangen diner is het een uitgelezen kans om lekker met elkaar bij te praten. Terwijl je geniet van het eten speelt de DJ of band zachte achtergrondmuziek. Tussen iedere gang door zal de muziek weer gaan spelen en is er volop de gelegenheid voor een stijldans of een disco momentje. De muziekkeuze zullen we uiteraard van te voren goed doorspreken zodat de avond geheel naar je/jullie wens wordt ingevuld.

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Vraag hier een offerte op maat aan

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact