06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

Dansschool SalsAventura

Danslessen volgen op de dansvloeren van 2B-Home

Danslessen in Salsa, Zouk, Bachata en meer

Met danslessen in meer dan 10 verschillende steden, verdeeld over zo'n 20 locaties behoort Salsaventura tot de grootste Salsa dansscholen van Nederland. Gedurende 6 dagen per week verzorgt ons docententeam danslessen in Salsa, Zouk, Bachata, Ladies Styling, Cubaanse Salsa en nog veel meer.

Dansschool sinds 1996

Salsaventura is opgericht in 1996 door Morry Krispijn. Door een gebrek aan een goede docent deed Morry 3 maanden over het leren van zijn eerste Salsa basispas en nog eens 3 maanden om deze basis te leren dansen op de maat. Toen hij het eenmaal doorhad was de missie geboren: 'zoveel mogelijk mensen, op een duidelijke en leuke manier, kennis laten maken met de Salsa'.

Vanuit deze missie is een zeer duidelijk en gestructureerd lesprogramma ontstaan dat inmiddels door vele dansscholen in binnen- en buitenland wordt gebruikt. De structuur is gebaseerd op het 6 Turn Pattern System waarmee je als cursist over de eerste 3 beginnerscursussen 6 draaipatronen leert en hiermee leert variëren. Hierdoor leer je vanaf de eerste fase al direct improviseren in plaats van 20 variaties uit het hoofd te leren om die vervolgens weer te vergeten.

Gratis workshop

Om je zo gemakkelijk mogelijk kennis te laten maken met onze manier van lesgeven en je het verschil te laten ervaren met andere dansscholen, nodigen wij je van harte uit tijdens een van onze Gratis Workshops. Deze verzorgen we drie keer per jaar gedurende een gehele week.

Danslessen in Evenementencentrum 2B-Home in Zoetermeer

Onze danslessen worden o.a. gegeven in Evenementen & Partycentrum 2B-Home in Zoetermeer. Hier geven we al vele jaren les in een prettige en aangename ambiance. 2B-Home beschikt over een prima dansvloer en een gezellige bar voor koffie en een borreltje achteraf. Meer informatie of aanmelden: www.salsaventura.nl.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact