info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Het leven na Corona, boek nu zonder risico bij 2B-Home Event Centre

Speciale corona-clausule

Risicoloos een bruiloft, spetterend feest, een gezellige bridgeavond of een zakelijk event organiseren doe je alleen bij 2B-Home Event Centre! Het coronavirus brengt voor iedereen veel onzekerheden met zich mee, maar vooruit plannen is bij ons geen probleem, dankzij onze speciale corona-clausule.

Kosteloos annuleren of verplaatsen

Vooruit plannen kan bij 2B-Home gewoon doorgaan. Want als je bij ons een bruiloftsfeest, verjaardag, bridgeavond, kraamfeest of ander event wilt organiseren, of als bedrijf een zakelijke vergadering of meeting op de agenda wilt zetten; je kunt deze alvast bij ons risicoloos boeken. Momenteel hanteren we namelijk een aangepast annuleringsbeleid. Dat betekent, dat wanneer er een gepland evenement vanwege overheidsmaatregelen geannuleerd moet worden, we geen annuleringskosten in rekening brengen. Ook verzetten kan dan kosteloos.

Nu boeken = extra aantrekkelijk met deze spetterende aanbiedingen

Om je nu alvast in feeststemming te brengen hebben we bij diverse arrangementen speciale acties. Hierbij profiteer je van interessante kortingen op je boeking.

Gratis feestarrangement of gratis diner 

Trouwplannen? Boek dan het trouwfeest of diner alvast bij 2B-Home. Vanaf een boeking met minimaal 25 (diner -) gasten is het feestarrangement voor het bruidspaar geheel gratis. Geen feest maar alleen een diner bij ons boeken, dan is het diner voor de kersverse echtelieden kosteloos.

Gratis businessborrel bij een 2B-Together vergaderarrangement

Na het lange thuiswerkavontuur tijdens de Coronacrisis is het fijn om je collega’s weer ‘live’ te zien. Maak dat extra bijzonder door samen vooruit te kijken en het glas te heffen op een goede en gezonde toekomst. Boek je bij ons een vergaderarrangement, dan ontvang je van ons een gratis businessborrel, bestaande uit 1 drankje naar keuze voor iedereen, 1 keer warm bittergarnituur en zoute koekjes/pittige notenmix op tafel.

Gratis feestarrangement voor gastvrouw/gastheer

Zin om je verjaardag of jubileum straks op spetterende wijze te gaan vieren? Boek dan nu vast je feest als je dit leest. Niet alleen zijn jij en je gasten straks verzekerd van een onvergetelijke avond of middag, als je nu boekt profiteer je als gastvrouw/gastheer namelijk zelf een gratis feestarrangement.

Gratis muffins met gekleurde muisjes of beschuit met muisjes

Nog geen kraamfeest of babyshower georganiseerd? Dan is nu het perfecte moment om dat bij 2B-Home te doen. Behalve een gezellige locatie die we speciaal voor dit mooie moment sfeervol aankleden, geniet jij ook nog eens van gratis muffins met gekleurde muisjes of beschuit met muisjes bij dit arrangement. Deze actie geldt ook voor het boeken van een gender reveal party.

Gratis hapje en drankje 1e les bij boeken beginnerscursus

Samen bridgen is leuk om te doen en erg gezellig. In ons event-centre zijn verschillende bridgeclubs en bridgescholen actief en zij verwelkomen graag nieuwe spelers. Eerst de beginselen van het spel maar eens onder de knie krijgen? Boek dan alvast een beginnerscursus en profiteer van een gratis hapje en drankje bij de 1e les.

En onthoud: zolang de overheidsmaatregelen van kracht zijn, kun je bij ons risicoloos boeken, want annuleren en verzetten kan tijdelijk kosteloos. Op die manier kun jij ervoor zorgen de eerste te zijn die een geweldig feest, bruiloft of gezellig zakelijk event organiseert als we Corona hebben verslagen. Of luid het weerzien met elkaar in met een gezellig potje bridge.

Offerte aanvragen

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact