079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Column: Feestfeitjes

Vier het leven

Babyshowers bij 2B-Home

Ondanks dat de wereld soms klein lijkt, is 'ie toch wel érrug groot. Bedenk namelijk maar eens dat terwijl je deze zin leest, zijn er 5 baby’s geboren. Maar goed dat wij heel graag en met heel veel liefde en plezier een gave babyshower neer zetten! Daarom hebben we sinds een poosje de babyshower arrangementen ontwikkeld. Super handig natuurlijk want alles zit erin. Drankjes en hapjes, een zoete tafel en decoratie. Je hoeft zelf alleen nog maar je vriendinnen uit te nodigen en de nodige babyspelletjes te organiseren.

Wij hangen de slingers voor je op!

Ongeveer 15 miljoen mensen vieren vandaag hun verjaardag! Waarbij vandaag eigenlijk net zo goed gisteren als morgen kan zijn. Of overmorgen. Wat we bedoelen is dat elke dag ongeveer 15 miljoen mensen hun verjaardag vieren. Zien wij jou snel? Hangen wij de slingers op!

Feestfeitjes:

Het duurste verjaardagsfeestje ter wereld staat op naam van de Sultan van Brunei, toen hij 50 kaarsjes mocht uitblazen. Kostenplaatje? 27,2 miljoen euro. Kachiiing!!

Op je 31ste verjaardag bewandel je al ongeveer 1 miljard seconden deze aarde. MIJLPAAL! Op naar de 2 miljard!

Wist je dat?
Ongeveer 15 miljoen mensen vieren vandaag hun verjaardag!

En dan is het eindelijk vrijdag... mooie tijd voor een feestje toch? Augustus is dé verjaardagsmaand bij uitstek… Maar liefst 9% van de wereldbevolking viert zijn of haar verjaardag in deze maand. Toch is 5 oktober de uiteindelijke winnaar met de meeste verjaardagen. Klein detail: Dit is heel toevallig 9 maanden na Kerstmis…

(Bijna) Alle mensen vieren graag hun verjaardag, ongeacht de leeftijd. En terecht! Want juist JIJ hebt het geluk gehad 9 maanden in mama’s buik te mogen luilakken, hoe klein het kansje ook was. De kans om de lotto te winnen is namelijk 500 miljoen keer groter! Als jouw overwinning (of toevalstreffer?) geen reden tot vieren is, weten wij het ook niet meer. Kom je je verjaardag bij ons vieren?

Er is altijd reden voor een feestje

Je leest het al… Ik heb de meest geweldige baan die ik me had kunnen bedenken… Er zijn zo veel redenen om een verjaardagsfeestje te organiseren. Of sowieso een feestje omdat je leeft, of een mooi leven hebt gehad… En wat doen wij? Wij maken het verschil en zetten de puntjes op de i voor jou. Zo wordt het echt een bijzonder feestje waarbij jij echt het stralend middelpunt kunt zijn!

Liefs Ruth

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact