079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Buffet Dansant bij 2B-Home in Zoetermeer

Van walking dinner tot fingerfood buffet

Geniet van een heerlijk buffet en muziek

Feestlocatietrouwlocatie en vergaderlocatie 2B-Home in Zoetermeer heeft ruime ervaring met themafeesten en buffet dansant. Zo kan je kiezen voor een uitgebreid avond- of middagbuffet met DJ en live entertainment in één van onze sfeervolle zalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ons "walking dinner", "fingerfood" buffet of "Italiaanse avonden". Tussen de gangen door is er ruimschoots gelegenheid om te dansen en uw middag of avond tot een waar feest te laten zijn.

Buffet Dansant boeken vanaf 20 personen

Deze buffetten zijn al te boeken vanaf 20 personen. Voor eventuele kinderen wordt ook gezorgd. Wij bieden televisie met films, speelgoed en eventueel een nanny die op de kinderen past.

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Vraag hier een offerte op maat aan

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact