079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Onze bruiloft vieren bij partycentrum 2B-Home Zoetermeer was de juiste keuze!”

Bruidspaar Cindy & Ruud | 28 februari 2015

De Zoetermeerse Cindy (37 jaar), werkzaam in de gehandicaptenzorg, was een alleenstaande moeder van 2 kinderen toen ze een ‘minimalistich’ profiel aanmaakte op Pepper.nl. Ze zette er wel een foto bij, die Ruud (41), uit Poeldijk, motiveerde om te reageren. Hun eerste afspraakje zou één kopje koffie duren, maar uiteindelijk zat het stel de hele avond te kletsen. Tot over hun oren verliefd wachtten ze met verdere plannen op de reacties van hun beider kinderen.

“Onze bruiloft was een heerlijke dag”

Toen dat heel goed bleek uit te pakken kwam Ruud in Zoetermeer wonen. “Ik kreeg er een jongen met een gouden hart bij” zei Cindy over de zoon van Ruud, die net als haar eigen kinderen een gat in de lucht sprong toen Ruud haar ten huwelijk vroeg. De bruiloft werd eind februari gevierd in partycentrum 2B-Home in Zoetermeer. Een heerlijke dag met voldoende eten, hapjes, drankjes en een gezellige ambiance. Na afloop vertrok het bruidspaar op huwelijksreis naar een huisje op de Veluwe.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact