079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

"Op slechts 15 minuten rijden vanuit Bleiswijk waren we bij 2B-Home in Zoetermeer."

Bruidspaar Fred & Angelique | 14 februari 2015

“Wij hebben een fantastische trouwdag gehad bij 2B-Home in Zoetermeer. Wij wonen zelf in Bleiswijk (Zuid-Holland) en waren op zoek naar een mooie en betaalbare locatie voor onze bruiloft. Deze hebben wij absoluut gevonden bij jullie. We waren na 15 minuten rijden al bij de trouwlocatie! Bovendien was ook de service helemaal geweldig. Al vanaf het eerste gesprek en de reservering werden we heel gastvrij behandeld.

“Nogmaals bedankt voor het verzorgen van onze geweldige huwelijksdag!”

De trouwdag zelf was in 1 woord prachtig. Alles klopte! De trouwceremonie die jullie zo mooi hadden verzorgd was toch wel het hoogtepunt. Maar ook het koud en warm buffet waren heel lekker. Alles was duidelijk vers gemaakt en iedereen gaf ons complimenten over de leuke aankleding van de dinerzaal en het lekkere eten. Ook de feestavond met de overheerlijke bruidstaart was onvergetelijk. Het is jammer dat we maar een keer trouwen. Maar als we 12,5 jaar getrouwd zijn komen we zeker terug! Wij kunnen iedereen deze trouwlocatie aanraden en zullen veel reclame voor jullie gaan maken in Bleiswijk en Lansingerland!”

Fred & Angelique - Bleiswijk

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact