079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

"Op slechts 10 minuten rijden vanuit Berkel en Rodenrijs waren we bij 2B-Home in Zoetermeer."

Bruidspaar Patrick en Roos

“Wij willen jullie allemaal hartelijk bedanken voor onze geweldige bruiloft in jullie mooie trouwlocatie in Zoetermeer op 27 juli 2012. Wanneer je wilt trouwen in Berkel en Rodenrijs of een trouwlocatie in Lansingerland zoekt, kom je al snel bij jullie trouwlocatie uit. Bij ons zit namelijk niet zo veel. Op slechts 10 minuten rijden vanuit ons huis in Berkel en Rodenrijs waren we bij 2B-Home in Zoetermeer.

2B-Home is een prachtige en moderne trouwlocatie, welke sfeervol is ingericht en waar we ons meteen thuis voelden! De ontvangst over de rode loper was ook echt super! De trouwceremonie in het romantische prieel was prachtig en goed verzorgd, alsmede de feestelijke bubbel welke we na afloop hiervan uitgereikt kregen. Ook het diner was heerlijk met de prachtige witte tafels en stoelen en de paarse LED verlichting. Echt een geweldige sfeer!

De feestavond was met het aansnijden van de bruidstaart het hoogtepunt en ook de door jullie verzorgde DJ deed het fantastisch. Leuk dat de bediening het zo goed deed en de hapjes waren heerlijk en lekker veel. Nogmaals enorm bedankt voor de verzorging van onze bruiloft en wie weet over 5 jaar een jubileumfeest…!”

Patrick en Roos - Berkel en Rodenrijs

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact