079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Een uniek bruiloftsfeest met romantische decoraties"

Bruidspaar Sanja en Alexander | 18 november 2017

"Hartelijk dank voor de goede verzorging van onze bruiloft! Wat hebben we  genoten van onze prachtige en mooiste dag! Het was helemaal af. Echt een sprookjesbruiloft zoals we bedacht hadden. Eerst wilden wij heel graag de trouwzaal met het prieel maar deze bleek al verhuurd te zijn die avond. Omdat de datum belangrijk was voor ons en jullie ons garandeerden dat een andere zaal minstens zo mooi gedecoreerd zou kunnen worden hebben we besloten toch ons feest bij 2B-Home te vieren. En het was inderdaad heel erg goed gegaan. De trouwceremonie ’s middags hebben we wel in het trouwprieel gehouden. Daarna hadden we eerst een borreltje met de gasten en daarna zijn we lekker gaan eten. Het buffet viel erg in de smaak en ook voor de kleine kinderen werd goed gezorgd! De zaal waar het eten was was de Hestia zaal en die was ook romantisch gedecoreerd zoals we hadden gevraagd. Alle witte stoelen waren voorzien van mooie roze stoelstrikken en dat zag er zo prachtig uit! We zijn heel enthousiast daarover."

Op maat gemaakte zalen

Het feest was in de Vestazaal en een deel van de aangrenzende Aphrodite zaal. Handig dat jullie de zalen zo mooi op maat kunnen maken zodat de zaal nooit te groot of te klein wordt voor het gezelschap. Ook deze zaal was prachtig gedecoreerd met veel roze accessoires, roze stoelstrikken en een fancy verlichting.

We hebben genoten en willen jullie nogmaals heel erg bedanken voor het verzorgen van deze mooie dag voor ons! We zullen jullie locatie en fijne personeel zeker onthouden en ook aanraden bij anderen!

Sanja & Alexander - Leiden

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact