079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

"Uniek bruiloftsfeest met fantastische DJ"

Bruidspaar Debbie & Richard | 18 november 2017

"We hebben geweldig genoten van het bruiloftsfeest dat we bij jullie hebben mogen houden. Niet alleen voor ons was het een uniek feest, ook voor onze gasten was het erg bijzonder. Want eerst was het de bedoeling dat het gewoon een tof feestje zou worden, omdat we allebei onze verjaardag wilden vieren en 12 ½ jaar samen waren. Op het laatste moment besloten we er een echt trouwfeest van te maken.""

Alles tot in de puntjes geregeld

"Het was erg fijn dat jullie daar goed over met ons meedachten. Vooral de aangeraden DJ heeft precies de juiste muzikale invulling aan de avond weten te geven. Hij was echt geweldig. Verder was de feestzaal prachtig ingericht, er was vriendelijke bediening, de juiste trouwambtenaar was geregeld, alle hapjes waren heerlijk, en de dranken prima verzorgd; kortom alles was TOP. Wij zijn echt verwend en hebben beiden de hele avond lopen stralen! Wellicht zien we elkaar nog eens op een volgend feestje!! Nogmaals ontzettend bedankt!"

Richard & Debbie Hogerdijk - Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact