06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

“We hebben van iedere seconde genoten”

Michel & Ellis | 7 juni 2019

“Onze trouwdag is bij jullie fantastisch verlopen. Vooraf verliep het contact over de organisatie al erg fijn en op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld. De trouwceremonie was prachtig opgezet en de muziek verliep zoals gewenst. Ook het buffet was grandioos en wat hadden jullie veel! Vanuit familie/vrienden kregen wij dan ook veel complimentjes over het buffet en de drankjes. Verder was het mooi rustig tijdens de ontvangst en in de avond ging het knalfeest met de live DJ helemaal los. Veel vrienden vertelden dat dit het beste huwelijksfeest was dat ze ooit hadden meegemaakt.”

“Heel erg bedankt dat jullie onze dag van ons leven zo onwijs mooi hebben gemaakt.”

Complimenten voor alles!!

Michel & Ellis

Ook al je huwelijksdromen uit laten komen?

2B-Home is een erkende trouwlocatie en gevestigd in het prachtige Vernèdepark in Zoetermeer. Met moderne, sfeervolle feestzalen, hippe bars en stijlvolle decoratie weten we één ding zeker: Over jullie trouwdag wordt nog lang nagepraat.

Bekijk onze 3D-video impressie
Of vraag meteen een offerte aan

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact