079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Bridgevereniging Sweet Lake Bridgers

Opgericht in 2002

Elke woensdagavond bridgen bij 2B-Home in Zoetermeer!

Sweet Lake Bridgers is in het voorjaar van 2002 opgericht als een vervolg op de Oefenclub Bridge waarin de ex-cursisten twee jaar na de cursus werden opgevangen. Hierdoor werd de overgang naar een reguliere vereniging mogelijk gemaakt. De vereniging is lid van de Nederlandse Bridge Bond. Er wordt gespeeld op woensdagavond, aanvang 20.00 uur.

Jaarlijkse contributie

Het seizoen loopt van eind augustus/begin september tot ongeveer begin juni (totaal 40 weken). De contributie inclusief het lidmaatschap van de Nederlandse Bridge Bond bedraagt € 82,50 per jaar.

Er wordt in een ontspannen sfeer gespeeld met de nadruk dat het spelen van bridge ook een sociaal gebeuren is. Natuurlijk wordt wel volgens de regels gespeeld. Belangstellenden zijn van harte welkom om een aantal clubavonden vrijblijvend mee te spelen. U kunt dan op uw gemak bezien of onze bridgevereniging bij u past.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joke Doorschodt via telefoonnummer 079 - 341 09 25 of kijk op de website.

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *
Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!