079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Bridgevereniging Kontrakt Zoetermeer

Opgericht in 1983

Elke dinsdagavond bridgen bij 2B-Home in Zoetermeer!

Bridgevereniging Kontrakt Zoetermeer is opgericht in 1983, is lid van de Nederlandse Bridgebond en heeft momenteel ongeveer 100 leden.

Jaarlijkse contributie

Er wordt op dinsdagavond vanaf acht uur gespeeld. De jaarlijkse contributie bedraagt € 85,-.

Wekelijkse bridge wedstrijden

De wekelijkse bridge wedstrijden worden in drie lijnen gespeeld waarbij in de A lijn een goede bridgekaart wordt gelegd met een aantal paren op hoofdklasse niveau. In de B lijn wordt ook zeer redelijk gespeeld, maar op een meer ontspannen wijze, terwijl in de C lijn de voornamelijk recreatieve spelers veel plezier aan het bridgespel beleven.

Het seizoen bestaat o.a. uit 4 competitieseries van ieder 6 avonden met een ladderserie ter afsluiting. Aan de districtviertallencompetitie hebben het afgelopen jaar 7 viertallenteams deelgenomen.

Naast de wekelijkse speelavonden van september tot half juni organiseert Kontrakt ieder jaar in april de Lentedrive en in de zomermaanden een Zomeravond-bridgecompetitie over 9 avonden. Dit zijn open bridgedrives waar iedere bridger welkom is.

De bridgevereniging Kontrakt Zoetermeer kent een ontspannen karakter waarbij de “R” van KONTRAKT tussen haakjes staat. Dan krijg je KONTAKT, hetgeen de sociale sfeer weergeeft die de vereniging met name kenmerkt.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van B.C. Kontrakt Zoetermeer.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact