06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

Bridgevereniging Beter Zicht

Opgericht in 1994

De enige niet rokers bridgevereniging!

Niet-rokers Bridgevereniging Zoetermeer “Beter Zicht” is opgericht in 1994 als eerste en enige niet rokers vereniging. De vereniging telt rond de 70 leden. De bridgevereniging is aangesloten bij de Nederlandse bridgebond (NBB) waardoor de leden maandelijks automatisch het landelijke Bridge Magazine krijgen toegestuurd.

Bridgen op donderdagavond

De wekelijkse bridgeavond is op donderdag en begint om 20.00 uur. De spelers zijn naar sterkte in 2 of 3 lijnen ingedeeld. Door promotie en degradatie variëren deze lijnen regelmatig. Aan het einde van de avond wordt de uitslag per computer uitgerekend en bekend gemaakt. Ook wordt de uitslag naar het e-mailadres van de leden gestuurd.

Bridgevereniging Beter Zicht Zoetermeer voert gezelligheid hoog in het vaandel en combineert dit met ruimte voor prestatiegericht bridgen. De club stimuleert daarom de leden deel te nemen aan externe competities, zoals de districtsviertallen competitie en bevordert de onderlinge sociale contacten door bij een aantal drives gemixte lijnen samen te stellen wat spelpeil en speelervaring betreft.

Jaarlijkse contributie

De jaarlijkse contributie bedraagt € 85.- waarvoor op 40 of 41 avonden op deze gezellig bridgeclub in Zoetermeer kan worden gespeeld.

Meer informatie

Informatie kan mondeling worden ingewonnen bij de secretaris Gerard Raaijmakers tel 079 - 331 76 91 of kijk op de website.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact