info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Bridgeschool Zoetermeer: voor leerzame bridgecursussen en bridgelessen

Van beginner tot gevorderde

Bridgeschool Zoetermeer

  • Bridgelessen voor beginners op middag of avond
  • Gevorderden bridgelessen op dinsdagavond
  • Aanvang avondcursus 19.45 uur
  • Aanvang middagcursus 13.15 uur
  • De beginners bridgecursus (klaver) bestaat uit 11 lessen en een aantal  oefenavonden/middagen
  • De beginners plus bridgecursus (ruiten) bestaat uit 12 lessen en een gratis proeflidmaatschap van onze "oefenclub" of "oefenlijn"
  • De kosten zijn € 95,- per bridgecursus
  • De gevorderde bridgecursussen (harten en schoppen) bestaan elk uit 12 lessen en kosten € 99,50 p.p./p.cursus. Hier ontvangt u € 22,50 korting wanneer u ook al spelend lid bent van één van de in 2B-Home spelende bridgeverenigingen.

Bridgecursussen en bridgelessen voor ieder niveau!

Leren bridgen bij Bridgeschool Zoetermeer

Al sinds 1995 is Bridgeschool Zoetermeer gevestigd in het prachtige Bridgehome Zoetermeer; hét bridgecentrum en evenementencentrum 2B-Home Zoetermeer. Met  vakkundige en voral enthousiaste vrijwillige bridgedocenten heeft Bridgeschool Zoetermeer haar naam gevestigd in de regio.

Niet alleen enthousiaste nieuwe bridgers uit de Zoetermeer melden zich bij ons; maar zeker ook uit omliggende dorpen en gemeenten zoals Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Den Haag etc. Vanwege de goede locatie waar onze bridgelessen gegeven worden en de enthousiaste manier van lesgeven een aanrader om eens langs te komen!

Bridgeles op bijna alle dagen van de week!

Met bridgelessen, bridgecursussen en bridgeworkshops op gevarieerd op bijna alle doordeweekse avonden, op maandagmiddag en op woensdagmiddag en indien gewenst ook privéles in kleine groepjes voorziet de Bridgeschool Zoetermeer in een grote behoefte. Bridgen is een leuke hobby die nooit verveelt!

Bridgeschool Zoetermeer richt zich ook altijd volop op mensen die alleen zijn. Soms is het lastig om dan deel te gaan nemen aan een nieuwe cursus of sport, maar juist in onze bridgelessen leer je heel snel en makkelijk nieuwe mensen kennen en worden er regelmatig leuke vriendschappen gesloten. Eenmaal bridge geleerd te hebben kun je het overal beoefenen.

Iedereen kan bridgen!

Iedereen kan bridgen! Geef het de tijd en probeer regelmatig te oefenen. Na de bridgecursus 1 en 2 (klavercursus en ruitencursus) kan je volop deel gaan nemen aan onze bridgeclubs. Voor de cursisten en beginners net na de cursus hebben wij een aantal oefenclubs opgezet. Bij een aantal clubs wordt onder begeleiding van vrijwilligers het spel verder geleerd en beoefent. 

Oefenclub bridge op dinsdagavond en woensdagavond, of in de Oefenlijn van bridgeclub "Gezelligheid Troef!" op woensdag- en donderdagmiddag. Zoals met elke vaardigheid: veel oefenen bevordert het kunnen... 

Onze enthousiaste vijwilligers van Bridgeschool Zoetermeer en Bridge Promotie Zoetermeer begeleiden de cursisten naar een bij jou passende club!

Cadeautip!

Geef je familie of vrienden een bridgecursus cadeau! Bridgeschool Zoetermeer geeft cadeaubonnen uit met een feestelijk ingepakt starterspakket inclusief CD rom met oefenspellen. Kosten hiervan zijn € 95,00. Aanmelden kan telefonisch, aan de bar van 2B-Home of per e-mail/ reactieformulier aan de onderzijde van deze pagina.

Meer weten over de bridgecursussen?

Wilt u leren bridgen en wilt u meer weten over de mogelijkheden tot deelname aan een van onze bridgelessen of bridgecursussen in Zoetermeer? Voor vragen kunt u contact opnemen met Ruth Smits, telefonisch bereikbaar via 06 - 29 39 66 11. U kunt ook uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier stellen.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact