079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Bridgeschool Zoetermeer: voor leerzame bridgecursussen en bridgelessen

Van beginner tot gevorderde

Bridgeschool Zoetermeer

  • Bridgelessen voor beginners op bijna alle dagen van de week
  • Gevorderden bridgelessen op woensdagavond
  • Aanvang avondcursus 19.45 uur
  • Aanvang middagcursus 13.15 uur
  • De beginners bridgecursus (klaver) bestaat uit 11 lessen en één of meer oefenavonden/middagen
  • De beginners plus bridgecursus (ruiten) bestaat uit 12 lessen en een gratis proeflidmaatschap van onze Oefenclub of oefenlijn bij bridgeclub Gezelligheid Troef! op woensdagmiddag
  • De kosten zijn € 95,- per bridgecursus
  • De gevorderde bridgecursussen (harten en schoppen) bestaan elk uit 12 lessen en kosten € 99,50 p.p./p.cursus. Hier ontvangt u € 22,50 korting wanneer u ook al spelend lid bent van één van de in 2B-Home spelende bridgeverenigingen.

Bridgecursussen en bridgelessen voor ieder niveau!

Leren bridgen bij Bridgeschool Zoetermeer

Al sinds 1995 is Bridgeschool Zoetermeer gevestigd in het prachtige Bridgehome Zoetermeer; hét bridgecentrum en evenementencentrum 2B-Home Zoetermeer. Met haar vakkundige en enthousiaste vrijwillige bridgedocenten heeft Bridgeschool Zoetermeer haar naam inmiddels gevestigd bij alle regionale bridgeclubs uit het district Delft en verwelkomt al jaren bridgecursisten uit Zoetermeer, Berkel, Bergschenhoek, Bleiswijk, Pijnacker, Delft, Den Haag en overige omstreken. Kortom, iedereen die graag wil leren bridgen!

Bridgeles op bijna alle dagen van de week!

Met bridgelessen, bridgecursussen en bridgeworkshops op bijna alle doordeweekse avonden, op maandagmiddag en op woensdagmiddag en indien gewenst ook privéles in kleine groepjes voorziet de Bridgeschool Zoetermeer in een grote behoefte. Bridgen is een leuke hobby die nooit verveelt!

Bridgeschool Zoetermeer richt zich ook altijd volop op alleenstaanden. Voor deze groep is het soms lastig om alleen deel te nemen aan een nieuwe cursus of sport, maar juist in onze bridgelessen leren alleenstaanden binnen no-time nieuwe mensen kennen en worden er regelmatig leuke vriendschappen gesloten. Eenmaal bridge geleerd te hebben kun je het overal beoefenen.

Iedereen kan bridgen!

Iedereen kan bridgen als je het maar de tijd geeft en vooral veel oefent. Volgend op de bridgecursus 1 en 2 kan men volop deelnemen aan bridgeworkshops met diverse interessante thema's en natuurlijk kan je mee spelen op de Oefenclub bridge op dinsdagavond, of in de Oefenlijn van bridgeclub Zoetermeer op maandagavond of bridgeclub "Gezelligheid Troef!" op woensdag- en donderdagmiddag. Veel oefenen bevordert het kunnen. Aansluitend wordt onder begeleiding gekeken naar een leuke en passende bridgeclub voor iedereen.

Cadeautip!

Geef je familie of vrienden een bridgecursus cadeau! Bridgeschool Zoetermeer geeft cadeaubonnen uit met een feestelijk ingepakt starterspakket inclusief CD rom met oefenspellen. Kosten hiervan zijn € 95,00. Aanmelden kan telefonisch, aan de bar van 2B-Home of per e-mail/ reactieformulier aan de onderzijde van deze pagina.

Meer weten over de bridgecursussen?

Wilt u leren bridgen en wilt u meer weten over de mogelijkheden tot deelname aan een van onze bridgelessen of bridgecursussen in Zoetermeer? Voor vragen kunt u contact opnemen met Ruth Smits, telefonisch bereikbaar via 06 - 29 39 66 11 of 079 - 316 00 66. U kunt ook uw vraag direct via het hieronder getoonde reactieformulier stellen.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Gesloten wegens de Corona Crisis

Vanwege de coronavirus maatregelen zijn wij, net als andere horeca zaken, gesloten.
Om straks onze deuren te kunnen blijven openen zijn er nu waardebonnen te bestellen.

Doe mee aan de actie #helpdehoreca

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact