079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“De bridgedrive was een groot succes met een uitstekende sfeer”

Soroptimist bridgedrive | 12 februari 2017

Onze penningmeester heeft de afgelopen week de opbrengst berekend van onze Bridgedrive in 2B-Home op 12 februari 2017. We komen uit op €1218,-. En dat is natuurlijk voor een groot deel te danken aan de geweldige medewerking van jullie allen. Heel belangrijk daarbij is dat jullie royaal hebben gesponsord en verder heeft Ruth van 2B-Home ook dit jaar geweldig geholpen met het sturen van brieven aan alle bridgeclubs met oproepen om mee te doen op deze dag. En, later ook nog eens een oproep om kleding en houdbare voedings artikelen in te leveren. Al die dingen die jij gedaan hebt, Ruth, waren echt helemaal in de geest van het Soroptimisme! En zeker door het enthousiasme waarmee je hebt bijgedragen.

Wij waren die maandagochtend aanwezig toen de spullen werden afgehaald en hebben geholpen met het sjouwen van alle spullen naar het kleine vrachtwagentje van MEVE. Het was boordevol! Echt geweldig.

Alles bij elkaar was het best veel werk want we zijn denk ik bij alle Zoetermeerse bridgeclubs wezen flyeren - van Oosterheem tot Rokkeveen..... En dan was ook dit jaar weer de tafel met zelf gebakken taarten indrukwekkend. We hebben lopen leuren met de taart en er zijn meerdere mensen geweest die wel 3 stukken hebben verorberd.... Dat is en blijft toch onze Trekker voor deze dag.

In ieder geval lijkt het een groot succes te zijn geweest met een uitstekende sfeer (ook dankzij de relaxte wedstrijdleider Leon B.). We hebben er veel mensen een plezier mee gedaan en heel wat keren hoorden wij: Tot volgend jaar!

Heel veel dank voor jullie omvangrijke bijdrage aan dat alles.

Carla Kotter namens Soroptimistclub Zoetermeer

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact