079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Bridgeclub Zoetermeer

Een gezellige wedstrijd bridgevereniging

Bridgeclub Zoetermeer

  • Lid van de Nederlandse Bridge Bond (NBB)
  • Lid van Bridge Promotie Zoetermeer (BPZ)
  • In de mooie bridgelocatie 2B-Home in Zoetermeer (hét Bridgehome Zoetermeer)
  • Aanmelden zonder bridgepartner is mogelijk!
  • Direct naar de site van Bridgeclub Zoetermeer: www.nbbclubsites.nl/club/22047

Elke maandagavond bridgen bij 2B-Home in Zoetermeer!

Bridgeclub Zoetermeer is een gezellige wedstrijd bridgevereniging op de maandagavond in 2B-Home Zoetermeer. Deze bridgeclub is opgericht door enthousiaste vrijwilligers, met als doel ook op maandagavond fijn te kunnen bridgen in Zoetermeer. Hier kunt u iedere maandagavond van 19.30 uur tot 22.30 uur bridgen. Bridgeclub Zoetermeer speelt 6 rondes van 4 gedupliceerde spellen in de mooie bridgelocatie 2B-Home in Zoetermeer.

Jaarlijkse contributie

De contributie bedraagt €97,- per persoon per jaar. Het eenmalig inschrijfgeld bedraagt €20,- Dit bedrag komt volledig ten goede aan Bridge Promotie Zoetermeer. Deze gebruikt de gelden voor o.a. bridgeopleidingen, bridge workshops, bridgelessen, gezellige bridgedrives en de marketing rondom de bridgesport.

Over Bridgeclub Zoetermeer

Bridgeclub Zoetermeer legt de nadruk op gezelligheid aan de bridgetafels op de maandagavond. Daarnaast is het hebben van een competitie natuurlijk een must. Zo speelt Bridgeclub Zoetermeer afwisselend clubcompetities, laddercompetities en butlers. Bridgeclub Zoetermeer is lid van de Nederlandse Bridgebond (NBB) en van Bridge Promotie Zoetermeer (BPZ).

Bridgen, de hele zomer door…!

Veel verenigingen sluiten eind mei/begin juni hun deuren om deze pas begin september weer te openen. Het idee om de hele zomer niet te bridgen is voor veel mensen teleurstellend. Want de hele zomer niet spelen? Bridge verleer je niet snel, maar..... het is wel heel leuk om het veel te blijven beoefenen.

Bridgeclub Zoetermeer biedt daarom in de maanden juni tot en met eind augustus ruimschoots de gelegenheid om wekelijks het zo geliefde spel door te blijven spelen. Misschien niet met uw vaste partner, maar dan wel met een door u gekozen introducé of iemand van een andere club. Dit kunt u gewoon met elkaar afspreken.

10 weken (vanaf half juni, juli en augustus) iedere maandagavond bridgen voor €20,- per persoon, wanneer u  in één keer vooraf aanmeldt en betaalt. Natuurlijk kunt u ook per keer betalen. Dat kost dan € 6,00 per keer per paar. U kunt zich aanmelden vóór 16:00 uur van de desbetreffende dag/avond.

De scores voor de zomerdrives zullen individueel en per paar worden genoteerd. Leuk als u  een aantal weken met een ‘andere’ partner speelt om toch enig competitie-element te hebben deze zomer. Er wordt in principe in minimaal twee (of bij een groter animo drie) lijnen gespeeld: een lijn voor gevorderden en een recreanten- of beginnerslijn.

Bridgeclub Zoetermeer heeft haar vaste speellocatie in zalencentrum 2B-Home aan de Dr. JW Paltelaan 103 in Zoetermeer. We starten elke week met spelen op maandagavond om 19.30 uur. Het aanmelden hiervoor  dient elke week telefonisch dan wel persoonlijk plaats te vinden via de wedstrijdleider en secretaris: Helene van der Voort: 06 - 53 69 99 55 of via bczmaandag@gmail.com. Ook voor overige vragen en informatie kunt u bij Helene terecht.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact