079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Bridgeclub Gezelligheid Troef!

De gezellige en zeer gemoedelijke middagbridgeclub

Elke woensdagmiddag en donderdagmiddag bridgen bij 2B-Home!

Op woensdagmiddag en donderdagmiddag bridgen in Zoetermeer is mogelijk bij de gezellige en zeer gemoedelijke middagbridgeclub: "Gezelligheid Troef!". Deze middagbridgeclub speelt iedere woensdag en donderdagmiddag wekelijks in één van de gezellige zalen van 2B-Home en start om 13.00 uur ’s middags.

Gezelligheid staat natuurlijk centraal op deze middag. Maar ook het wedstrijdspelen hoort erbij. Als enige middag bridgeclub in Zoetermeer is "Gezelligheid Troef!" ook lid van de Nederlandse Bridge Bond (NBB). Er worden wekelijks 6 rondes van 4 gedupliceerde spellen gespeeld, en dat in 2 tot 3 lijnen met een promotie en degradatiesysteem. Maar niet te fanatiek. Er wordt gespeeld volgens de regels van de NBB en de uitslagen en spellen zijn na afloop via de website terug te zien.

Op woensdagmiddag zullen er ook 6 rondes worden gespeeld, maar dan van 3 of 4 spellen per ronde. Zeker in de onderste lijn. Hier spelen ook vaak cursisten van de bridgelessen mee met het gratis proeflidmaatschap wat zij krijgen. Het nivo is hier echt gericht op beginners en recreatieve spelers. Ideaal dus als je net van de bridgeles afkomt of gewoon lekker wilt nakletsen over de spellen. Voor beginnende bridgers is er ook begeleiding aanwezig in de beginnerslijn.

Contributie bridgevereniging

Het lidmaatschapsgeld voor deze bridgevereniging is laag; te weten € 67,50 p.p. per seizoen (1 september t/m 30 juni). Wanneer je je inschrijft voor 2 speelmidddagen (woensdagmiddag en donderdagmiddag) dan kost dat slechts € 20,00 extra. Je betaalt dan dus € 87,50 p.p. per jaar. Dit is reeds inclusief het lidmaatschapsgeld van de NBB.

Nieuwe seizoen

Het nieuwe bridgeseizoen start jaarlijks op de eerste woensdag of donderdag van september en loopt door t/m de laatste woensdag of donderdag in juni. Tussendoor instromen is overigens altijd mogelijk! In de maanden juli en augustus is er zomerbridge op woensdagmiddag en donderdagmiddag. De kosten hiervan zijn € 12,50 per persoon voor de hele zomer of € 2,50 per persoon per keer.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u doorklikken naar de website van Bridgeclub Gezelligheid Troef of contact opnemen met 2B-Home via telefoonnummer 079 - 316 00 66 of reageer direct via onderstaand formulier.

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact