079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

“Een heerlijke dag en veel leuke mensen ontmoet!”

Voorjaars bridgedrive | 10 maart 2018

Om een impressie te geven van één van onze bridge-evenementen hebben we alle recensies op een rijtje gezet van onze Voorjaars bridgedrive. Bij 2B-Home in Zoetermeer worden er regelmatig leuke bridge evenementen georganiseerd. Wilt u meer weten over de mogelijkheden tot deelname aan een van onze bridge evenementen? Wilt u leren bridgen? Of wilt u zich inschrijven bij een van de bridgeverenigingen? Voor al uw vragen kunt u direct contact opnemen.

Recensies Voorjaars Bridgedrive

“Hartelijk dank voor de goede verzorging tijdens de voorjaars bridgedrive die we gister bij jullie hadden. Het was zo’n gezellige dag en goed verzorgd. De broodjes waren heerlijk vers afgebakken en veel beter dan te doen gebruikelijk op bridgetoernooien. Een heerlijke dag en veel leuke mensen ontmoet!”

"Onze dank voor het organiseren van de lentedrive.
Het was echt weer heel goed verzorgd!"

"Veel oude bekenden gezien, en nog felicitaties voor de winnaar!"

“Het was lang geleden dat ik een (bridge) kaartje in mijn woonplaats heb gelegd. Ik wil jullie graag een compliment geven voor de verbeteringen die ik afgelopen zaterdag heb ervaren. De binnenkant van 2B-home zag er een stuk beter uit, de bediening en consumpties waren beter dan in mijn herinnering en op de organisatie van het toernooi was niets aan te merken.”

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact