06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

Bouwen aan de bruidsbeurs

Zondag 23 september 2018

Van het informeren van de standhouders en bestellen van goodie bags tot het indelen van de plattegronden en verzamelen van decoraties. Het is druk op het kantoor van 2B-Home, waar momenteel niet alleen bruiloften en feesten worden gepland maar ook de puntjes op de i worden gezet van de Bruidsbeurs!

Op zondag 23 september is het weer zo ver en staat de beursvloer weer vol met de leukste standhouders. Een dag vol met inspiratie, kennismakingsgesprekken en verrassingen. En inclusief nagebootste bruiloft natuurlijk… Hoe zo’n life wedding in z’n werk gaat?

Het bruidspaar komt aangereden in een stijlvolle trouwauto en stopt voor de deur aan de rode loper. Terwijl de deur van de glimmende bolide wordt open gehouden door de chauffeur, helpt de bruidegom zijn bruid uit de auto. Er wordt luid geapplaudisseerd terwijl het bruidspaar de rode loper afgaan en hun weg richting de ceremoniezaal vervolgen. Terwijl de gasten plaatsnemen in de zaal, gaan voor het bruidspaar de laatste ongehuwde minuten in. Het inzetten van de muziek is het startsein voor het openen van de deuren en het entree van de bruid en bruidegom. Als zij zijn neergestreken op de bruidsstoelen voor het prachtige prieel, neemt de Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand het woord. Na een persoonlijk praatje wordt onder leiding van de BABS het huwelijk “voltrokken” en zijn de partners in het “echt” verbonden. Na het huwelijk is het tijd voor het diner welke professioneel uit wordt geserveerd aan de mooi opgemaakte tafels, met een smakelijke bruidstaart als dessert! De avond wordt afgesloten met een spetterend feest, waarbij er geproost en gedanst wordt onder begeleiding van een enthousiaste DJ. Na een aantal uren swingend op de dansvloer te hebben gestaan, vertrekt het bruidspaar richting hun bruidssuite voor een wilde nacht (enveloppen tellen!).

Datum & tijd

Zondag 23 september 2018 van 11:00 tot 16:00 uur

Gratis entree

De entree van deze unieke bruidsbeurs is GRATIS!

Locatie beurs

Dr. J.W. Paltelaan 103, Zoetermeer

Programma

Het programma start om 11.00 uur en is natuurlijk inclusief een club enthousiaste standhouders. De details onthullen we later!

Bekijk hier het programma

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Yes! Wij zijn weer open vanaf 1 juni 2020*

Boek nu risicoloos bij 2B-Home Event Centre uw event!
Vergaderen en meer op 1,5 meter afstand! Tot snel!
*Uiteraard werken wij conform de door de overheid opgestelde Corona maatregelen.

Bekijk meer

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact