079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Blog Bridge: Gezellig bijeenkomen

Leer nieuwe mensen kennen tijdens een gezellige Bridgecursus

Steeds vaker horen of lezen we iets over eenzaamheid of alleenstaanden die niet meer veel onder de mensen komen. De TV of computer is dan veelal “de geranium” waar men achter gaat zitten. Contacten nemen af of versoberen. Of je bent degene die plots alleen komt te staan, terwijl je zoveel met z’n tweeën deed. De hoogste tijd om deze impasse te doorbreken! 

Bridgeschool Zoetermeer heeft volop mogelijkheden om samen met anderen het spel Bridge te leren. Nieuwe mensen ontmoeten tijdens een leuke cursus Bridge. Met zo’n twaalf bijeenkomsten hebben we de beginselen van dit leuke kaartspel al op een rijtje. We gaan elkaar wekelijks treffen tijdens een middag of een avond Bridge. Het leuke hieraan is, is dat je gedurende de middag of avond ieder half uur aan een andere tafel zit, waar je weer andere gezellige mensen treft. De ervaring leert dat hieruit vaak weer nieuwe vriendschappen voortkomen voor andere ontmoetingen. Misschien klinkt Bridge moeilijk, maar iedere cursist weet nog net zo weinig als jij. De cursus past zich in tempo op aan. 

Na de cursus word je door Bridgeschool Zoetermeer opgevangen en krijg je met je medecursisten de kans om onder begeleiding van enthousiaste vrijwilligers het spelletje nog beter te leren. Dit alles in de beginnerslijn; de zogenaamde ' oefenlijn' van de diverse Bridgeclubs. Bij beginners is de sfeer altijd even gemoedelijk en ontspannen. Het gaat tenslotte om de gezelligheid en om het elkaar ontmoeten. 

Voor diegene die al eerder het spel hebben geleerd maar al een lange tijd niet gespeeld hebben zijn er ook voldoende mogelijkheden. Bij 2B-Home Zoetermeer spelen meerdere Bridgeclubs die hun deuren wijd open hebben staan voor nieuwe leden. Als je alleen bent is dat geen probleem, er zijn meerdere spelers alleen. Op deze manier maken we volop matches met andere mensen, uiteindelijk zit er altijd wel iemand bij waar je een klik mee hebt. De pauzes in de bar tussen de rondes door zijn ook altijd erg gezellig. En ook het drankje achteraf is voor veel nieuwe spelers een reden om te blijven. 

Aanmelden voor Bridge

Zin om dit gezellige kaartspel uit te proberen? Bridge spelen kan dan bij diverse Bridgeclubs bij 2B-Home, gelegen in het Vernèdesportpark in Zoetermeer. Aanmelden kan via telefoonnummer 079-316.00.66 of per mail naar bridge@bridgezoetermeer.nl

Bridgecursus

In september is de Brigeschool ook weer gevestigd bij 2B-Home met weer nieuwe Bridgelessen voor beginners en gevorderden gaat starten. Voor meer informatie daarover kunt u bellen naar 079-3160066 of mailen naar cursus@bridgeschoolzoetermeer.nl

 

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact