06 - 29 39 66 11 Offerte  Leven na corona

Blog: Bridge, een leuk cadeau voor je ouders

Bridgeschool Zoetermeer start in januari 2019 weer met nieuwe lessen!

Ben je opzoek naar een leuk kerstcadeau voor je ouders? Misschien zijn ze net met pensioen of minder gaan werken. Misschien voelen ze zich eenzamer omdat de kinderen het huis uit zijn of ze helemaal alleen zijn komen te staan... Wij hebben wat leuks! Begin januari start Bridgeschool Zoetermeer met nieuwe bridgelessen voor beginners. Bridgen is erg populair daarom starten we deze winter weer met een lessen voor beginners en beginners plus.

Bridge is al jaren ontzettend populair. Op veel universiteiten een geliefde en goedkope vrije tijdsbesteding van studenten; maar ook bij singles van 50 plus is er een toename van het aantal mensen die op bridgeles gaan. Bridge is een fantastische hersengymnastiek en dus een goede training voor het geheugen. Daarnaast maak je op een makkelijke en informele manier nieuwe sociale contacten op. Dit kaartspel is leuk en zeer veelzijdig, er wordt zelfs gezegd dat het nooit verveeld. Na twee bridgecursussen (beginners en beginners plus) is de stap naar de Oefenclub Bridge in Zoetermeer prima te maken. Deze club speelt competities, organiseert gezellige avonden en begeleidt de kennis naar een hoger niveau.

Zo’n bridgecursus voor beginners bestaat uit een aantal onderdelen, welke de beginner zich over een aantal cursusavonden eigen kan maken. We beginnen met het leren afspelen en het leren bieden; de twee essentiële onderdelen van het spel. Later in de cursus komen daar allerlei nieuwe technieken bij en wordt de kennis steeds uitgebreider. Voor wie dat wil is er oneindig veel te leren. Voor wie uit puur recreatief opzicht deel gaat nemen aan de lessen en beginners bridgeclub is ook zeker hier een hele leuke bridgeclub voor te vinden.

Bridgecursus

  • Beginnerscursus start op donderdag 10 januari of maandag 4 maart 2019
  • Iedere week om 19.45 uur
  • Zalencentrum 2B-Home

De beginnerscursus waarvan de eerste les op donderdagavond 10 januari of maandagavond 4 maart 2019 zal starten zal wekelijks plaatsvinden met als starttijd 19.45 uur. Tijdens de cursus zijn er twee oefenavonden met begeleiding om het geleerde in praktijk te brengen. 

De cursus wordt gehouden in het zalencentrum 2B-Home in het Vernèdesportpark (Dr. JW Paltelaan 103 in Zoetermeer). Dit centrum droeg vroeger de naam Bridgehome en beschikt alleen al hierom over alle middelen die men verwacht omwille van het spel bridge. 2B-Home is centraal gelegen in Zoetermeer aan de rotonde bij het  Vernèdepark  (naast Nutricia en zwembad De Driesprong).

Inschrijven voor de Bridgeschool

De inschrijving is inmiddels gestart. Inschrijving kan plaatsvinden door naam en adres te mailen aan cursus@bridgeschoolzoetermeer.nl of te bellen naar de Bridgeschool Zoetermeer in 2B-Home, 079-316.00.66. Meer informatie vind je ook op de website: www.bridgeschoolzoetermeer.nl

Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Yes! Wij zijn weer open vanaf 1 juni 2020*

Boek nu risicoloos bij 2B-Home Event Centre uw event!
Vergaderen en meer op 1,5 meter afstand! Tot snel!
*Uiteraard werken wij conform de door de overheid opgestelde Corona maatregelen.

Bekijk meer

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact