079 - 316 00 66 Offerte Binnenkijken Over ons

Babyshower / kraamfeest à € 19,95 p.p.

Vier je babyshower of kraamfeest bij 2B-Home in Zoetermeer

Samengesteld Babyshower / kraamfeest arrangement (3 uur) à € 19,95 p.p.

Wij verzorgen graag jullie babyshower of kraamfeest met dit speciaal samengestelde arrangement op een zaterdag- of zondagmiddag tussen 13.00 en 16.00 uur. Het arrangement bestaat uit:

  • onbeperkt non- alcoholische drankjes uit ons nationale assortiment (koffie, thee, frisdranken, mineraalwater, jus d’orange en sapjes)
  • een zoete tafel bestaande uit chocolaatjes, taartjes, koekjes en snoep in de kleuren van jongen of meisje
  • 2x een warm bittergarnituur
  • 2x luxe koude hapjes

De bar of zaal zal feestelijk worden aangekleed met roze of blauwe ballonnen en slingertjes. Dit arrangement is te boeken vanaf 25 personen. Bij minder personen zal een meerprijs per persoon in rekening worden gebracht.

Vraag hier een offerte op maat aan

Hoera, een baby! Bij ons vier je dat feest.

De babyshower is bedoeld om de zwangere vrouw in het zonnetje te zetten. De zwangerschap wordt hierbij bevestigd door haar vriendinnen, collega's en naaste familie. Het is een traditie waarbij iedereen samenkomt in een leuk aangeklede ruimte met slingers en ballonnen en andere specifieke babyshowerzaken zoals bekers en servetten. Ook kan ervoor gekozen worden om een creatieve 'Workshop muziekmobiel maken' te volgen. Natuurlijk regelt feestlocatie 2B-Home jullie babyshower locatie tot in de kleinste puntjes!

Ook voor jullie kraamfeest de ideale locatie!

En wil je na de bevalling niet iedereen 1-voor-1 bij jullie thuis ontvangen maar liever in één keer een spetterend en gezellig kraamfeest organiseren? Ook dat kan gewoon bij 2B-Home in Zoetermeer. Afhankelijk van het aantal gasten kunnen we de sfeervolle bar of een van onze feestzalen omtoveren tot dé locatie voor het allerleukste kraamfeest!

Meer informatie of reserveren

Voor meer informatie of een reservering kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 079 - 316 00 66 of het reactieformulier op deze pagina invullen. Wij laten dan zo snel mogelijk van ons horen.

Bekijk ook

Een spetterend feest organiseren? Vraag het aan 2B-Home

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
079 - 316 00 66 contact