info@2b-home.nl Offerte  Leven na corona

Zaal Hestia huren bij 2B-Home Zoetermeer

Zaalverhuur

De mogelijkheden in zaal Hestia

  • Lunches & diners tot 80 personen
  • Borrels en recepties tot 120 personen
  • Bedrijfsfeest tot 120 personen
  • Presentaties in theateropstelling tot 125 personen (*)
  • Presentaties in cabaretopstelling tot 100 personen
  • Vergaderingen of trainingen in U-vorm opstelling tot 24 personen
  • Vergaderingen of trainingen in carré opstelling tot 28 personen

(*) e.e.a. afhankelijk van de benodigde audio-visuele apparatuur uiteraard

Kosten zaal Hestia huren (*)

Vergaderen:

1 dagdeel: € 187,50 (excl. btw)
2 dagdelen: € 274,50 (excl. btw)
3 dagdelen: € 297,50 (excl. btw)

Eén dagdeel is van 08.00 uur t/m 12.00 uur, van 13.00 uur t/m 18.00 uur of van 19.00 uur t/m 24.00 uur. Voor alle vergader arrangementen geldt dat deze reeds inclusief zaalhuur zijn.

Vraag hier een offerte op maat aan

Grote zaal huren voor diners, vergaderingen en conferenties

De zaal Hestia is één van onze grotere zalen. De zaal ligt centraal gelegen in het pand en wordt regelmatig verhuurd in combinatie met de kleinere zalen eromheen. De zaal Hestia is 155 m2 groot en kan middels de verschuifbare wanden groter gemaakt worden tot één prachtige zaal. 

"De zaal kan zo groot gemaakt worden als u wenst."

Zaal inclusief airco en klimaatbeheersing

De zaal is mooi in de breedte op te stellen zodat alle gasten het centrale projectiescherm, de spreker of de band kunnen zien. De zaal Hestia is aan één zijde prachtig gelegen aan het Vernèdepark en heeft dus een prettig groen en rustgevend effect in het voorjaar, wanneer de deur naar buiten lekker open kan. Wanneer het erg warm is, kan de temperatuur in deze zaal worden geregeld door de airco en klimaatbeheersing.


"Hestia is een figuur uit de Grieks mythologie. Zij was de oudste dochter van Kronos en Rheia en dus ook de oudste zuster van Zeus. Zij is in de allerlaatste plaats de godin van het en meer in het bijzonder het huiselijke haardvuur. Waar geen haard wordt aangetroffen, is geen gezellige, geregelde samenleving mogelijk. Deze wordt dus door haar gesticht en bevorderd, en dat zowel bij goden als bij mensen. Zo komt men, wanneer men tevens de betekenis van haar naam te hulp roept, tot de verklaring wat Hestia als godin van de natuur is geweest. Haar naam duidt haar aan als de godin 'die vastheid geeft'."


Waar mogen wij u mee helpen?

Aanhef *

Direct contact

De toplocatie in Zoetermeer voor trouwen, feesten, vergaderen en méér. Moderne en sfeervolle zalen voor groepen van 5 tot 500 personen. U organiseert het allemaal bij 2B-Home Event Centre.

079 - 316 00 66 Kom bij ons kijken

Dé locatie voor trouwen, feesten, vergaderen & méér!
06 - 29 39 66 11 contact